Libnet.ro
UNICEF

21:45

Reactii dupa moartea socanta a solistei trupei The Cranberries

Antena3 Antena3,
Reactii dupa moartea socanta a solistei trupei The Cranberries

Solista trupei The Cranberries a murit in mod complet neasteptat la varsta de doar 46 de ani in Londra. Mai multe persoane care au apreciat-o pe artista i-au adus niste ultime omagii. continuă pe Antena3

S-A AFLAT! Care a fost cauza mortii solistei trupei The Cranberries! Informatii incredibile de ultima ora

Solista formatiei The Cranberries care a murit luni seara, traversa o perioada foarte dificila si se lupta cu depresia, spun prietenii artistei. Acestia au facut declaratii noi care ar putea duce la.

De ce a murit de fapt Dolores ORiordan, solista trupei The Cranberries

Soc in lumea muzicii, dupa ce indragita solista a trupei The Cranberries, Dolores ORiordan, a murit subit, luni, la Londra. Dolores, in varsta de 46 de ani se afla in.

Doliu in lumea muzicii! Solista trupei The Cranberries a murit la 46 de ani

Doliu in lumea muzicii! Solista trupei The Cranberries,Dolores ORiordan, a murit. Artista avea doar 46 de ani Un purtator de cuvant al artistei a confirmat informatia ca artista irlandeza.

Primul mesaj al trupei The Cranberries dupa moartea solistei Dolores ORiordan: Suntem devastati

Membrii trupei irlandeze The Cranberries au avut prima reactie dupa moartea solistei Dolores ORiordan, precizand ca sunt devastati de tragica veste.

Noi detalii in cazul mortii subite a solistei The Cranberries, Dolores ORiordan

E doliu in muzica britanica, dupa ce indragita solista a trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit subit, luni, la Londra. Nu se cunosc detalii despre cauzele mortii, iar.

Veste care ii va intrista pe fanii solistei de la The Cranberries. Ce nu a mai apucat artista sa faca

Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, care s-a stins din viata luni la doar 46 de ani, avea planuri mari din punct de vedere muzical. Una dintre cele mai de succes piese ale trupei,.

Agonia solistei The Cranberries: Era ingrozitor de depresiva inainte de a muri. Artista a vorbit despre problemele psihice si o tentativa de suicid

Dolores ORiordan, solista trupei The Cranberries, care a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din Londra, traversa o perioada extrem de dificila si era depresiva, potrivit prietenilor apropiati. De altfel, artista a vorbit deschis despre multiplele probleme psihice de care suferea si chiar a dezvaluit ca a incercat sa-si puna capat vietii.

Dolores ORiordan, solista formatiei The Cranberries, a murit la 46 de ani

Solista trupei The Cranberries, Dolores ORiordan, a murit la Londra, la varsta de 46 de ani, anunta BBC. Stirea a fost confirmata de purtatorul de cuvant al artistei.

Dolores ORiordan, solista formatiei The Cranberries, a murit, la 46 de ani

Solista trupei The Cranberries, Dolores ORiordan, a murit la Londra, la varsta de 46 de ani, anunta BBC. Stirea a fost confirmata de purtatorul de cuvant al artistei.

Dolores ORiordan, solista formatiei The Cranberries, a murit, la 46 de ani VIDEO

Solista trupei The Cranberries, Dolores ORiordan, a murit luni, la Londra, la varsta de 46 de ani, anunta BBC. Stirea a fost confirmata de purtatorul de cuvant al artistei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )