Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reactii europene dupa respingerea a doua oara a acordului Brexitului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reactii europene dupa respingerea a doua oara a acordului Brexitului

Ministrul irlandez de Externe Simon Coveney indeamna la rabdare si calm in urma respingerii ultimului acord al divortului in Parlamentul britanic, relateaza BBC News. continuă pe Ziarul Bursa

Reactii europene dupa a doua respingere al acordului Brexit

In urma vortului dat marti seara in Parlamentul britanic, lideri europeni si-au exprimat reactiile fata de perspectivele Brexit-ului.

Reactii europene dupa a doua respingere a acordului Brexit

In urma vortului dat marti seara in Parlamentul britanic, lideri europeni si-au exprimat reactiile fata de perspectivele Brexit-ului.

Doua persoane care au aruncat in aer un bancomat din Arad si au furat peste 400.000 de lei, prinse dupa aproape doua luni de la comiterea jafului

Doua persoane - un barbat si o femeie - care au aruncat in aer un bancomat din Arad si au furat peste 400. 000 de lei au fost prinse dupa aproape doua luni de la comiterea jafului. De asemenea, cei doi sunt banuiti ca au incercat sa fure bani si dintr-un bancomat din Timisoara.

Pedro Sanchez regreta respingerea acordului Brexitului, dar nu si Juha Sipila, iar Mark Rutte cere Londrei o solutie

Premierul spaniol Pedro Sanchez si-a exprimat marti regretul fata de respingerea de catre Parlamentul britanic a acordului divortului, in pofida eforturilor Uniunii Europene de a se ajunge la cel mai bun acord posibil, relateaza BBC News.

Sadiq Khan saluta respingerea acordului Brexitului in Parlament si indeamna la organizarea unui referendum

Primarul Londrei Sadiq Khan saluta respingerea de catre Camera Comunelor a acordului prost al Guvernului Theresei May cu Bruxellesul si indeamna la organizarea unui referendum, relateaza BBC News.

ERG anunta ca nu voteaza in favoarea acordului Brexitului

Un influent grup de parlamentari britanici care sustin Brexitul, European Research Group ERG), a anuntat ca nu vor vota in favoarea acordului divortului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )