Libnet.ro
UNICEF

11:46

Reactii mpartite n PSD privind pachetele de servicii diferentiate propuse de Teodorovici: Masura duce la un sistem de sanatate discriminatoriu si intra n contradictie cu Constitutia vs. S-a interpretat gresit / Pot fi adaugate servicii suplimentare

Hotnews Hotnews,
 Reactii mpartite n PSD privind pachetele de servicii diferentiate propuse de Teodorovici: Masura duce la un sistem de sanatate discriminatoriu si intra n contradictie cu Constitutia vs. S-a interpretat gresit / Pot fi adaugate servicii suplimentare

Propunerea ministrului de Finante Eugen Teodorovici privind pachetele de sevicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate sunt criticate de deputatul PSD Petre Florin Manole, el acuzand ca masura ar duce la accentuarea inegalitatii dintre saraci si bogati si la instituirea unui sistem de sanatate discriminatoriu. De asemenea, deputatul PSD Gabriel Petrea a catalogat masura ca fiind complet inacceptabila si a spus ca intra in contradictie cu Constitutia Romaniei. Pe de alta parte, Corneliu Buicu spune ca declaratiile ministrului au fost gresit intelese si ca la pachetul standard de servicii medicale se pot adauga servicii suplimentare. continuă pe Hotnews

Pachetele de servicii medicale diferentiate, propuse de Teodorovici, criticate de un deputat PSD: Masura duce la un sistem de sanatate discriminatoriu / Ce urmeaza: Scoli pentru bogati si saraci?

Propunerea ministrului de Finante Eugen Teodorovici privind pachetele de sevicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate sunt criticate de deputatul PSD Petre Florin Manole, el acuzand ca masura ar duce la accentuarea inegalitatii dintre saraci si bogati si la instituirea unui sistem de sanatate discriminatoriu.

Eugen Teodorovici provoaca revolta in PSD cu propunerea privind pachetele de servicii medicale diferentiate: Masura este gresita. Unde vom ajunge? La scoli separate pentru bogati si saraci?

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici este criticat dur chiar din interiorul PSD dupa ce a propus ca accesul la serviciile medicale publice sa fie facut in functie de plata CASS. Deputatul social-democrat.

Teodorovici, despre afirmatia sa privind pachetele de servicii medicale: Am vizat o imbunatatire a serviciilor medicale

Fiecarui cetatean trebuie sa-i fie respectat dreptul constitutional de a-i fi ocrotita sanatatea, iar un sistem de servicii functional trebuie sa se bazeze pe principiile echitatii, universalitatii si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )