Libnet.ro
UNICEF

05:00

Reactii la scandalul Breban. Daca Liiceanu nu e de acord sa fie impuscat, Plesu spune Domnule academician, vreau si eu sa fiu impuscat!

Adevărul Adevărul,
Reactii la scandalul Breban. Daca Liiceanu nu e de acord sa fie impuscat, Plesu spune Domnule academician, vreau si eu sa fiu impuscat!

Nu sunt de acord sa fiu impuscat, declara Gabriel Liiceanu, intr-o scrisoare deschisa publicata pe site-ul contributors. ro, citata de Mediafax. Pe blogul sau de pe adevarul. ro, Andrei Plesu a scris Domnule academician, vreau si eu sa fiu impuscat!. Academicianul Nicolae Breban, intr-o sedinta recenta a Sectiei de Filologie si Literatura a Academiei Romane, a declarat ca Horia-Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu ar trebui impuscati. continuă pe Adevărul

Reactia lui Liiceanu, dupa ce Nicolae Breban a spus ca ar trebui sa fie impuscat

Gabriel Liiceanu a declarat ca este pentru a treia oara in 25 de ani de democratie in Romania cand se cere in mod public sa fie impuscat, cu privire la afirmatia lui Nicolae Breban ca atat el cat si Patapievici sunt niste derbedei care merita impuscati, potrivit Mediafax.

PRETEXT Academia se spala pe maini de scandalul Breban sub motiv ca declaratiile nu au fost facute in incinta

Academia Romana nu se delimiteaza de afirmatiile academicianului Nicolae Breban, conform caruia Patapievici si Liiceanu ar trebui impuscati, pe motiv ca declaratia respectiva nu a fost facuta in aula inaltului for, ci la un post de televiziune.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )