Libnet.ro
UNICEF

14:15

Reactii uluitoare dupa spectacolul din Parlament. Bacalbasa: Regret referirea la Vaslui, apropo de faima cu violurile / Bichinet: Dragnea sa-i dea pe toti afara si sa ramana singur si apoi sa se dea si pe el afara! (VIDEO)

B1 B1,
Reactii uluitoare dupa spectacolul din Parlament. Bacalbasa: Regret referirea la Vaslui, apropo de faima cu violurile / Bichinet: Dragnea sa-i dea pe toti afara si sa ramana singur si apoi sa se dea si pe el afara! (VIDEO)

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa si deputatul PMP Corneliu Bichinet s-au dat in spectacol in Parlament. Detalii AICI) intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cei doi au incercat sa-si. continuă pe B1

Tinichigiii Dreptului: Presedintii comisiilor juridice din Parlament, Serban Nicolae si Eugen Nicolicea, sunt extrem de discreti cu studiile lor. Cei doi se afla in prima linie in chestiunea gratierii coruptilor |ANALIZA

Presedintii comisiilor juridice din Parlament sunt extrem de discreti cu studiile lor. Eugen Nicolicea nu are experienta in domeniu. Serban Nicolae a terminat o facultate de drept, trecuta la secret, si a obtinut prima slujba onorabila abia dupa varsta de 30 de ani. Din biografia de senator a scos perioada in care a fost muncitor.

Turcan: Conducerea PNL a votat, in unanimitate, aplicare de sanctiuni pentru lipsa de la voturi importante din Parlament

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Politic National, ca s-a decis in unanimitate ca, atunci cand membri ai partidului lipsesc de la voturi cu asteptari mari din partea opiniei publice, cum a fost cel de saptamana trecuta de la Comisia juridica din Senat, acestia vor fi sanctionati, putandu-se ajunge chiar la suspendarea din partid pe diferite perioade, potrivit News. ro.

VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

Locul 60 WTA, Eugenie Bouchard s-a mobilizat exemplar in meciul cu Maria Sharapova, jucatoare din Canada reusind sa o elimine pe rusoaica inca din turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Dupa un meci de doua ore si 52 de minute, Genie s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 2-6, 7-5.

Mesajul unui fotbalist dupa alegerile din Franta: Multumim ca nu trebuie sa ne intoarcem in Africa!

Atacantul Stelei, Harlem Gnohere a transmis un mesaj pe o retea de socializare, imediatu dupa anuntarea rezultatelor alegerilor din Franta, potrivit sport. ro. Fotbalistul s-a nascut in Paris, dar ii.

Cine rasufla usurat dupa alegerile din Franta n-a inteles ce inhaleaza. Europarlamentar: Vive La Republique! Pana n-o mai ramanea nimic!

Alegerea lui Emmanuel Macron in functia de presedinte al Frantei il nelinisteste pe europarlamentarul Traian Ungureanu, din cauza asocierii acestuia cu Francois Hollande, presedinte ce a dus la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )