Libnet.ro
UNICEF

10:15

Real Madrid ar putea ramane fara unul dintre cei mai IMPORTANTI jucatori. A cerut sa fie lasat sa plece

Antena3 Antena3,
Real Madrid ar putea ramane fara unul dintre cei mai IMPORTANTI jucatori. A cerut sa fie lasat sa plece

Manchester United au facut o oferta de 50 de milioane de euro pentru Sergio Ramos. Fundasul lui Real Madrid s-a declarat nemultumit si ar putea parasi clubul in aceasta vara, desi conducatorii Realului sunt. continuă pe Antena3

AC Milan viseaza la unul dintre cei mai buni tineri fundasi din Europa

Adriano Galliani, presedintele lui AC Milan, si-a indreptat atentia catre Aymeric Laporte, pentru a intari defensiva formatiei antrenate de Sinisa Mijailovic. Jucatorul francez, de origine basca, este unul.

Nicolae Maniu, unul dintre cei mai vanduti pictori romani: La liceu nu-mi placea sculptura. Fugeam de la orele de modelaj

Nicolae Maniu 71 de ani), unul dintre cei mai bine cotati si mai bine vanduti pictori romani in viata, cum l-au numit Ziarul Financiar si Forbes, povesteste, intr-un interviu acordat, in septembrie 1996, ca ii datoreaza tatalui sau cariera pe care o are azi, dar si ca nu este bine sa-ti faci planuri nici chiar pentru ziua de maine deoarece nu stim ce ne poate astepta maine.

Unul dintre satelitii lui Saturn, mai similar Pamantului decat se credea pana acum

Titan, cel mai mare dintre satelitii planetei Saturn, seamana cu Terra mult mai mult decat se credea in trecut, potrivit Mediafax. Cercetatorii au descoperit in trecut ca Titan este singurul corp ceresc din Sistemul Solar, in afara de Terra, pe care se produc ploi si exista rauri si mari. Ca si Pamantul, Titan este mai [] Unul dintre satelitii lui Saturn, mai similar Pamantului decat se credea pana acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sergio Ramos, pe picior de plecare de la Real Madrid - Vicecampioana Spaniei are o lista cu posibilii inlocuitori

Aventura lui Sergio Ramos pe Santiago Bernabeu se apropie de final, conform presei iberice. Fundasul doreste o marire considerabila de salariu, iar galacticii au inceput deja sa ii caute inlocuitor. Ramos ar putea ajunge la Manchester United, echipa care este dispusa sa ii ofere un contract de aproximativ 11 milioane de euro pe stagiune.

Veste minunata pentru Steaua. Ar putea fi mutarea decisiva pentru un nou trofeu

Unul dintre cei mai buni jucatori ai lui ASA in campionatul trecut, Ousmane NDoye nu s-a prezentat inca la echipa, unde era asteptat pentru ca are contract cu clubul pana la 30 iunie 2015, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )