Libnet.ro
UNICEF

01:05

Realegerea primarului mort de la Deveselu a ajuns in presa internationala

Adevărul Adevărul,
Realegerea primarului mort de la Deveselu a ajuns in presa internationala

Povestea primarului de la Deveselu, decedat, dar ramas pe listele electorale, si desemnat castigator in urma numararii voturilor, a ajuns in presa internationala. continuă pe Adevărul

VIDEO Victoria primarului mort de la Deveselu, sarbatorita in cimitir: Dom primar, i-am batut la fundu gol!

Zeci de sateni din Deveselu s-au adunat in noaptea de duminica spre luni, 2728 septembrie 2020, in cimitirul din localitate unde a fost inmormantat, cu doar o saptamana si ceva in urma, primarul Ion Aliman, mort de COVID-19. Aliman, castigatorul alegerilor, ar fi implinit astazi 57 ani.

Ce scrie presa internationala despre alegerile locale din Romania: Liberalii sunt disperati ...

Presa internationala apreciaza ca rezultatul scrutinului local de duminica va influenta intentiile de vot in perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie.

infrangerea Gabrielei Firea, felicitata de presa internationala. Ce spun jurnalistii straini despre noul primar

Alegerile locale din Romania au fost atent urmarite atat de presa din Romania, cat si de cea internationala. Victoria lui Nicusor Dan pare sa fi avut atractie la jurnalistii straini, dat fiind faptul ca pune capat unei conduceri de lunga durata a PSD-ului. Cum este privit din exterior rezultatul alegerilor locale Eliminarea Gabrielei Firea a .

Cazul primarului mort reales in Deveselu face inconjurul lumii. Ce scrie presa straina

Cazul primarului din comuna Deveselu, judetul Olt, Ion Aliman, care a murit in urma infectarii cu noul coronavirus in data de 17 septembrie care a fost reales la alegerile din 27 septembrie a ajuns si in presa straina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )