Libnet.ro
UNICEF

16:15

Realitatea TV: Sefii Jandarmeriei, n frunte cu Ionut Sindile si Sebastian Cucos, citati la Parchet ca suspecti / nvinuri de abuz n serviciu, complicitate la abuz n servicu si la purtare abuziva

Hotnews Hotnews,
 Realitatea TV: Sefii Jandarmeriei, n frunte cu Ionut Sindile si Sebastian Cucos, citati la Parchet ca suspecti / nvinuri de abuz n serviciu, complicitate la abuz n servicu si la purtare abuziva

Sefii Jandarmeriei, in frunte cu Ionut Sindile si Sebastian Cucos, au fost citati pentru vineri de Parchetul de pe langa ICCJ ca suspecti pentru modul in care s-a intervenit impotriva protestatarilor din Piata Victoriei, pe 10 august, potrivit surselor judiciare citate de Realitatea TV. impotriva sefilor jandarmlori exisata invinuri de abuz in serviciu, complicitate la abuz in servicu si la purtare abuziva. continuă pe Hotnews

Sefii Jandarmeriei, chemati vineri la Parchetul General

Sefii Jandarmeriei, in frunte cu Ionut Sindile siCatalin Paraschiv, seful brigazii speciale a Jandarmeriei au fost chemati vineri la Parchetul General. Prezenta acestora are legatura cu violentele jandarmeriei impotriva protestatarilor la mitingul din 10 august.

Sefii Jandarmeriei vor fi audiati ca suspecti, la Parchetul General

Parchetul General a anuntat ca sefii Jandarmeriei vor fi audiati, vineri, ca suspecti in dosarul violentelor din 10 august. Audierile sunt puse inaintea sedintei politice. De la ora 10. 00, vor veni pe rand .

Manda: Sefii Jandarmeriei vor fi pusi sub acuzare. Lazar ar fi tipat sa se intample asta

Deputatul Claudiu Manda, presedintele Comisiei pentru controlul activitatii SRI, a declarat marti la Sinteza Zilei ca miercuri reprezentantii conducerii Jandarmeriei Romane vor fi pusi sub acuzare sau vor.

Cornel Nistorescu: Realitatea TV a fost furata printr-un fals in acte. Principalii beneficiari sunt protejati de DNA si SRI, iar televiziunea functioneaza sub controlul celor care au furat-o (FOTO)

In martie 2018, DNA a ajuns la concluzia ca Realitatea TV a fost furata printr-un fals in acte. Unii au fost trimisi in judecata, dar principalii beneficiari sunt liberi, protejati de DNA si SRI, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )