Libnet.ro
UNICEF

17:45

Recomandarile Centrului pentru Controlul Epidemiilor din SUA privind epidemia Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Recomandarile Centrului pentru Controlul Epidemiilor din SUA privind epidemia Covid-19

Covid-19 se transmite de la o persoana la alta in principal prin contacte apropiate, boala putand fi transmisa si de persoane asimptomatice, conform Centrului pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor din SUA CDC). continuă pe Hotnews

Tehnologie romaneasca pentru firmele din SUA: Platforma de alertare in timp real pentru situatii de criza

Startup-ul romanesc Plant an App dezvolta o solutie tehnologica utila in situatiile de criza, folosita in consolidarea functionalitatilor serviciului Alerts Made Easy, prin care utilizatorii primesc alerte in timp real. Aceasta platforma de comunicare a fost construita pentru sectorul privat si vizeaza companii din Statele Unite ale Americii, astfel incat acestea sa poata transmite mesaje vitale rapid si eficient.

LEGISLATIE Masuri in domeniul insolventei din legea privind prevenirea si combaterea efectelor COVID-19

Legea nr. 552020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, adoptata de Parlamentul Romaniei in data de 13. 2020 si promulgata de Presedintele Romaniei prin Decretul nr. 2612020, prevede, la Sectiunea a 8-a - Masuri in domeniul insolventei - urmatoarele masuri concrete de protectie in acest domeniu:.

MAE organizeaza 7 zboruri pentru revenirea romanilor din Spania, Franta si Marea Britanie in tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, intre 21 si 24 mai, vor fi organizate sapte zboruri pentru cetatenii romani, care se afla in strainatate cu titlu temporar si au fost afectati de.

Anunt pentru toti soferii din Romania: se poate face asta doar 3 zile pe saptamana. Politia explica situatia

Din 18 mai, in Romania avem stare de alerta. E o perioada cu mai putine restrictii. Si, totodata, o perioada in care poti rezolva chestiuni pe care le-ai amanat in perioada starii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )