Libnet.ro
UNICEF

05:15

Recomandarile Politiei pentru cei care petrec Revelionul n aer liber sau pleaca n vacanta

Hotnews Hotnews,
 Recomandarile Politiei pentru cei care petrec Revelionul n aer liber sau pleaca n vacanta

Politia Romana face mai multe recomandari pentru romanii care aleg sa petreaca Revelionul la evenimente in aer liber sau pentru cei care pleaca in vacanta de Anul Nou. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru cei care stau in chirie: Avantajul pe care il au acum

Odata cu intrarea in vigoare a legii privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si administrarea condominiilor, cei care stau in chirie vor putea organiza si ei asociatii la.

Nu toti bugetarii vor beneficia de cresteri salariale de la 1 ianuarie 2019. Cine sunt cei care nu vor primi bani in plus

De la 1 ianuarie 2019, bugetarii vor beneficia din nou de o crestere salariala, potrivit Legii salarizarii. Cei care nu vor primi bani in plus la salarii sunt medicii si asistentele, care au primit de la 1.

URARI DE ANUL NOU. Cele mai inspirate MESAJE, URARI, SMS-URI, FELICITARI de ANUL NOU 2019 pentru cei la care tii

URARI DE ANUL NOUPentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie! URARI DE ANUL NOUNoul An sa te.

Recomandari pentru cei care pleaca de acasa de Revelion. Politie: Nu postati pe retelele de socializare acest detaliu

Politistii va sfatuiesc sa luati cateva masuri, pentru un plus de siguranta in deplasarea spre destinatia aleasa de Revelion.

VIDEO Start-Up Nation 2018 la debut: Data limita de nscriere pentru cei 43.000 Euro de la stat pentru mici afaceri

Programul Start-Up Nation 2018, prin care statul promite ajutoare nerambursabile de cate 200. 000 de lei unor mici afaceri, ar urma sa aiba fondurile necesare platilor asigurate prin bugetul de stat pe anul 2019, a declarat, joi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea. El a mai spus ca se asteapta ca pana la data limita de depunere a planurilor de afaceri in Start-Up Nation 2018 va fi un numar dublu de aplicanti fata de editia precedenta.

Un tanar american a traversat de unul singur Antarctica. Toti cei care au incercat pana acum au murit

Un tanar american a devenit prima persoana din lume care a traversat de unul singur Antarctica. Expeditia pe continentul inghetat de la Polul Sud, considerata imposibila pana acum, a durat 54 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )