Libnet.ro
UNICEF

17:45

Recompensa uriasa pentru o pisica pierduta de doua zile. O femeie ofera 1.000 de euro celui care o gaseste

Adevărul Adevărul,
Recompensa uriasa pentru o pisica pierduta de doua zile. O femeie ofera 1.000 de euro celui care o gaseste

O femeie din Alba ofera o recompensa uriasa pentru oricine poate da informatii despre pisica familiei care s-a pierdut in urma cu doua zile. continuă pe Adevărul

Orban vrea ca alegerile locale sa se desfasoare timp de doua zile

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare buna ideea de a avea doua zile de alegeri, la alegerile locale, pentru ca s-ar evita inghesuiala la urne si va fi redus riscul de imbolnavire. Prim-ministrul precizeaza insa ca va fi nevoie de o modificare legislativa desi un amendament in acest sens depus de USR a fost respins de parlamentari.

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rivala romancei, reactie de neimaginat

Toti ne-am dori sa fim atletul perfect, matematicianul genial, dar nu se poate asta din pacate. Dar asta nu ne impiedica sa ne imaginam cum arata unul sau celalalt in functie de calitatile unor persoane existente. Surpriza uriasa pentru Simona Halep din partea adversarei sale Mai in gluma, mai in serios, Eugenie Bouchard a decis .

Ministrul Sanatatii: Alegerile locale ar putea avea loc timp de doua zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu a exclus posibilitatea ca alegerile locale sa aiba loc in mai multe zile. Acesta a anuntat caguvernul ia in calcul un scenariu in care alegerile locale sa se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )