Libnet.ro
UNICEF

09:30

RECORD: Max Verstappen castiga Marele Premiu al Spaniei la debutul pentru Red Bull. Devine cel mai tanar castigator din istorie

Online Sport Online Sport,
RECORD: Max Verstappen castiga Marele Premiu al Spaniei la debutul pentru Red Bull. Devine cel mai tanar castigator din istorie

Victorie senzationala obtinuta de olandezul Max Verstappen 18 ani) la chiar prima lui cursa pentru echipa Red Bull Racing. continuă pe Online Sport

Cine este Max Verstappen, cel mai tanar castigator de cursa din istoria Formulei 1

Vedeti mai jos o scurta prezentare a olandezului Max Verstappen, pilotul care a castigat Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona.

TUR cu TUR Formula 1: Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona. Accident intre pilotii Mercedes

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 15:00 Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Lewis Hamilton porneste din pole position urmat de coechipierul sau Nico Rosberg.

LIVE Formula 1: Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona (15:00)

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 15:00 Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei.

Pole position pentru Lewis Hamilton in Marele Premiu al Spaniei

Campionul mondial Lewis Hamilton a obtinut, sambata, cel mai bun timp in calificarile din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Pentru pilotul de la Mercedes este al treilea pole din cariera la Barcelona, dupa cele obtinute in 2008 si 2014.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Spaniei - Calificari (15:00)

Urmariti live text in aceasta pagina dupa ora 15:00 calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei de la Barcelona.

Olandezul Max Verstappen (Red Bull), cel mai tanar castigator al unui Mare Premiu de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, de la Red Bull, a castigat surprinzator Marele Premiu al Spaniei de Formula 1, disputat duminica pe circuitul catalan Montmelo, si la 18 ani a devenit cel mai tanar pilot.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )