Libnet.ro
UNICEF

01:05

Record negativ pentru Italia. A fost raportat cel mai mare numar de morti, de la inceputul pandemiei. 993 decese, doar in ultimele 24 de ore

B1 B1,
Record negativ pentru Italia. A fost raportat cel mai mare numar de morti, de la inceputul pandemiei. 993 decese, doar in ultimele 24 de ore

Guvernul de la Roma a anuntat un record negativ, cauzat de pandemia de COVID-19. in cursul zilei de miercuri au fost inregistrate 993 de decese, in cazul persoanelor infectate cu noul coronavirus, fiind cel mai mare. continuă pe B1

Coronavirus: Suedia inregistreaza 174 de decese in 24 de ore, cel mai ridicat numar din primavara

Suedia a inregistrat 174 de decese provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore, potrivit datelor publicate miercuri de Autoritatea Suedeza pentru Sanatate Publica - FHM, cel mai ridicat numar dupa primul val al pandemiei din primavara.

Irinel Columbeanu, lectie de viata la iUmor. A facut misto de el in cel mai trist mod. Totusi, juriul a ras

Irinel Columbeanu, pana acum, nu a dovedit ca ar fi avut si alte talente. in afara de cele de a cheltui bani. in ultima editie de weekend a emisiunii-concurs, iUmor, vedeta serii laroast-uri a fost chiar fostul milionar Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu pe scena iUmor Dupa o absenta totala in ultimii ani din viata mondena .

Pianul Hermes cu 24 de rujuri. Cel mai luxos cadou de sarbatori

Am intrat in luna cadourilor, iar celebrul brand Hermes vine cu o surpriza pentru toti fanii. Mai exact, o cutie sub forma de pian ce contine 24 de rujuri. Este cel mai luxos cadou de sarbatori.

Ilie Nastase, surprins in cel mai nepotrivit moment. Viciul marelui sportiv roman

Ilie Nastase, in afara de realizarile din tenisul mondial, mai este cunoscut si pentru alte lucruri. in afara de caracterul vulcanic, care i-a adus si neplaceri, fostul mare tenismen este cunoscut si pentru fumatul excesiv. De data asta, insa, i s-a alaturat si noua sa sotie, Ioana, si ea fiind o impatimata fumatoare. Ilie Nastase .

CORONAVIRUS |Elvetia: Economia a crescut cel mai mult in patru decenii dupa ridicarea lockdown-ului

Economia elvetiana a crescut cel mai mult din cel putin 1980 in cel de-al treilea trimestru, pe masura ce activitatea comerciala s-a recuperat dupa lockdownul impus pentru a stopa raspandirea pandemiei de.

Cel mai colorat desert iubit de toti copiii. Ingredientul principal e vedeta sezonului

Acesta este cel mai colorat desert iubit de toti copiii. Ingredientul principal este vedeta sezonului, un motiv in plus sa prepari aceasta prajitura delicioasa cat mai curand. Tarta cu dovleac, un desert iubit de toti copiii Daca nu mai stii ce sa prepari bun pentru cei dragi, poti incerca cel mai colorat desert. Iubit de .

GRINDEANU: Am pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor pentru alegerile parlamentare

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca social-democratii au pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, conform Agerpres.

ANDREI RADULESCU, BT: Economia Chinei a crescut in noiembrie cu cel mai bun ritm din 2010

China, a doua economie a lumii, a crescut in luna noiembrie cu cel mai bun ritm din 2010 incoace, arata intr-un raport de analiza Andrei Radulescu, economistul sef al Bancii Transilvania, care citeaza dinamica indicatorilor Caixin Purchasing Managers and Index pentru industria prelucratoare si sectorul de servicii din China publicati astazi de Markit Economics.

Dana Rogoz a primit cel mai emotionant mesaj. Ce i-a transmis magicianul Marian Ralea

La aproape 20 de ani de la momentul aparitiei pe micul ecran, Dana Rogoz ramane pentru unii Abramburica. Si astazi daca vorbesti de Dana, este imposibil sa nu ti-o aduci aminte, alaturi de marele actor Marian Rilea. De la debut si pana astazi, tanara actrita a reusit sa patrunda in inimile celor mici si celor .

Cel mai murdar obiect din baia ta. Pui mana pe el zilnic. Nu, nu e vasul de toaleta!

Punem pariu ca nu stiai ca acesta este, de fapt, cel mai murdar obiect din baia ta? Pui mana zilnic pe el si nu, nu e vasul de toaleta. Studiul acesta iti spune tot ce trebuie sa stii despre bacteriile din casa. Care este, de fapt, cel mai murdar obiect din baie Un studiu realizat .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )