Libnet.ro
UNICEF

17:15

Record in oferta Romgaz: Un mic investitor a subscris actiuni de 38 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Record in oferta Romgaz: Un mic investitor a subscris actiuni de 38 mil. euro

Un investitor a plasat un ordin de 168,3 milioane de lei 38 de milioane de euro) pe transa de retail din oferta Romgaz, pentru 60% din actiunile disponibile micilor investitori, detasandu-se net de subscrierile inregistrate pe acest segment, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Suprasubscriere de 3,8 ori la oferta Romgaz

Update 17:34 Un investitor vrea sa cumpere 5,26 milioane actiuni din oferta Romgaz Un investitor vrea sa cumpere 5,26 milioane de actiuni, la pretul maxim din oferta Romgaz, de 32 lei/unitate, arata sursele de presa. Investitorul a plasat un ordin de 168,3 milioane de lei pe transa de retail, pentru 60% din actiunile disponibile micilor investitori.

Micii investitori au subscris actiuni Romgaz de 177 milioane de euro

Micii investitori au pus la bataie 177 milioane de euro pentru subscrierile din oferta Romgaz, reusind, pana ieri, o depasire de aproape trei ori a segmentului care le era dedicat.

Tranzactie de 6 mil. euro cu actiuni BRD pe Bursa. Vand SIF-urile pentru oferta Romgaz?

Bursa a crescut cu 1,26%, pe un rulaj sustinut in principal de o tranzactie cu 0,43% din actiunile BRD BRD), in timp ce intensitatea subscrierilor realizate de micii investitori in oferta Romgaz s-a temperat odata cu trecerea perioadei in care acestia.

Suprasubscriere de 3,8 ori la oferta Romgaz

Transa mica din oferta Romgaz a fost suprasubscrisa de 3,8 ori, pana, ieri, la ora 18. 00, potrivit brokerilor.

Rulajul BVB se misca incet: la cate milioane a ajuns acesta pe piata unde micii investitorii au subscris actiuni Romgaz de 1,5 mld.lei

Bursa a crescut cu 0,21%, pe un rulaj de numai 13,1 milioane lei, intr-o piata unde investitorii asteapta finalul ofertei Romgaz, operatiune in care micii investitori au plasat ordine de 1,489 miliarde lei, aceasta transa fiind deja suprasubscrisa de.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )