Libnet.ro
UNICEF

12:15

Recordul Penibilului: A avut loc cea mai tampita nunta din lume. Fericitul eveniment a avut 5000 de invitati si miri atipici (VIDEO + FOTO)

B1 B1,
Recordul Penibilului: A avut loc cea mai tampita nunta din lume. Fericitul eveniment a avut 5000 de invitati si miri atipici (VIDEO + FOTO)

Cea mai tampita nunta din lume a avut loc in India, unde doi caini si-au jurat iubire vesnica. La evenimentul de seama au participat 5000 de persoane, acestia petrecand. continuă pe B1

Noi stenograme din dosarul Colectiv: Patronii clubului au sunat la 112 sa verifice daca a avut loc tragedia si apoi au cerut: O salvare, politie ... aaa nu politie, pompieri (VIDEO)

Apar noi detalii cutremurtoare dupa tragedia de la Colectiv. Potrivit unor stenograme facute publice de EVZ, patronii clubului au sunat la 112 sa verifice daca a avut loc tragedia si apoi au cerut o salvare si o.

Romania, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din UE, in primul trimestru

Romania a inregistrat, in primul trimestru, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din Uniunea Europeana, de 10,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Romania, cea mai mare rata anuala negativa a inflatiei din Uniunea Europeana, in mai

In mai, Romania a inregistrat cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 3%, fata de minus 2,6% in aprilie, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Pentru ce tipuri de investitii Romania este cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est

Investitiile in soatiile de birouri din Bucuresti fac din Romania cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est ECE) pe acest sector. in 2015, Capitala a inregistrat cea mai mare suprafata de metri patrati inchiriati din regiune, cu exceptia Varsoviei .

VIDEO Cea mai proasta gluma din lume. Ce a patit un suporter turc care se uita la meciul echipei sale de la Euro 2016

Ce i s-a intamplat unui suporter turc la meciul nationalei sale contra Croatiei poate candida la cea mai proasta gluma a momentului.

Masura antifumat: Ambalajele pachetelor de tigari vor purta cea mai urata culoare din lume (FOTO)

Oficialii britanici si australieni au intentia sa imprime pe pachetele de tigari culoarea numita Pantone 448C, aceasta fiind considerata cea mai urata culoare din lume. Masura gandita de.

Cea mai mare parte a investitiilor ASF - catre sectorul IT

Cea mai mare parte din cheltuielile de investitii, in bugetul de anul acesta, al Autoritatii de Supraveghere Financiara, merge catre sectorul IT, a spus, ieri, Mircea Ursache, vicepresedintele ASF.

O carte despre hrana cea mai inteligenta

Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw-vegan, a lansat de curand o carte despre hrana cea mai inteligenta pe care o putem alege, sucurile naturale presate la rece.

Cea mai buna placinta cu piersici

Am simplificat putin reteta de cea mai buna placinta cu piersici, in sensul ca am preferat sa cumparam aluatul si nu sa il preparam. Asadar, e vorba de un desert simplu, de sezon pentru a carui preparare nu ai nveoie de mai mult de o ora si un pic.

Cea mai simpla reteta de turtite de dovlecei

N-am mai pregatit de mult timp aceste turtite de dovlecei si ni se facuse pofta. Asadar, am amestecat ingredientele de baza, am avut grija sa scurg bine dovleceii razuiti si nu mi-a mai ramas decat sa ma apuc de treaba. Rezultatul? il veti afla si voi daca pregatiti aceste turtite de dovlecei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )