Libnet.ro
UNICEF

01:06

Recordurile istorice atinse de indicii din SUA au trezit speculatorii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Recordurile istorice atinse de indicii din SUA au trezit speculatorii

Dupa ce speculatorii futures s-au trezit din letargie in partea a doua a sedintei de miercuri, pe fondul influentei pozitive din SUA, piata pare ca a mai prins ceva viata, activitatea fiind mentinuta la un nivel promitator si in prima jumatate a sedintei de joi. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA a deschis indecis

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a deschis indecis sesiunea de tranzactionare de astazi.

Statele Unite au o noua capitala a CRIMEI. Care este cel mai nesigur oras din SUA, unde unul din 1600 de locuitori este un criminal

FBI a emis un raport, in care se arata ca cele mai multe crime in 2012 au avut loc in Chicago. Astfel, orasul din Illinois a devansat New York-ul, desi este mult mai mic, cu 500 de astfel de infractiuni, fata.

Cum se poate extrage aurul FARA a se folosi CIANURA. Solutia, gasita de o universitate din SUA

Noua din zece instalatii de exploatare a aurului din lume folosesc cianura pentru extragerea metalului pretios. Explicatia este simpla: este cea mai ieftina metoda. Dar asta nu inseamna ca este si sigura.

Reducerea programului de relaxare cantitativa din SUA ar putea incuraja creditarea in lei de la noi

Investitorii si analistii au asteptat ieri cu nerabdare discursul lui Ben Bernanke, guvernatorul Rezervei Federale Fed - Banca Centrala a SUA), care a urmat sedintei de doua zile in care s-a discutat diminuarea programului de relaxare cantitativa quantitive easing - QE).

Reducerea programului de relaxare cantitativa din SUA ar putea incuraja creditarea in lei de la noi

Update: Fed a decis sa continue achizitiile lunare de obligatiuni de 85 miliarde de dolari Rezerva Federala Fed) a SUA a decis ieri sa continue achizitiile lunare de obligatiuni in valoare de 85 de miliarde de dolari, cu toate ca majoritatea analistilor se asteptau la o reducere de cel putin 5 miliarde de dolari, potrivit presei internationale.

Bursa din SUA, in asteptarea deciziei Fed privind programul de relaxare cantitativa

Bursa din Statele Unite a deschis indecis sedinta de tranzactionare, investitorii fiind precauti inaintea unui anunt al Rezervei Federale a SUA Fed) privind programul de stimulare a economiei prin achizitia de obligatiuni, informeaza presa internationala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )