Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rectificare bugetara: Ministerul muncii primeste cei mai multi bani

România Liberă România Liberă,
Rectificare bugetara: Ministerul muncii primeste cei mai multi bani

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice primeste cei mai multi bani la prima rectificare bugetara din acest an, respectiv 2,80 miliarde de lei destinati asistentei sociale, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Guvernul Ciolos a facut prima rectificare bugetara: Ministerul Transporturilor marele pierdant (VIDEO)

Guvernul condus de premierul Dacian Ciolos a efectuat prima rectificare bugetara, informeaza B1TV. Ministerul Transporturilor este cel care a pierdut cel mai mult dupa aceasta rectificare, fiind taiate 194 de mi.

Rectificare bugetara: Guvernul va taia bugetele Transporturilor, Agriculturii, Culturii, Dezvoltarii si va da la Munca, Interne, Educatie si Sanatate

Guvernul va taia, la prima rectificare bugetara din acest an, din bugetele Transporturilor, Agriculturii, Culturii si Dezvoltarii Regionale, iar cei mai multi bani vor merge spre Ministerul Muncii, alte sume urmand sa mai fie distribuite Finantelor, Ministerului de Interne, dar si la Sanatate si Educatie.

Guvernul se pregateste de rectificare bugetara. Ce ministere vor primi mai putini bani

Guvernul va taia, la prima rectificare bugetara din acest an, bugetele ministerelor Transporturilor, Agriculturii, Culturii, Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale.

Prima rectificare bugetara din acest an: Ca sa ne mentinem in tinta de deficit, se taie din banii de la Transporturi, Agricultura, Cultura, Administratie Publica si Dezvoltare Regionala

Prima rectificare bugetara din acest an va taia din bugetele de la Transporturi, Agricultura, Cultura, Administratie Publica si Dezvoltare Regionale, potrivit proiectului proiectul postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Oficialii MFP spun ca rectificarea vizeaza mentinerea deficitului bugetar pe anul 2016 la nivelul de 2,8% din PIB in termeni cash si 2,95% din PIB potrivit metodologiei ESA. Documentul asigura fonduri suplimentare pentru sanatate si invatamant, banii pentru aplicarea masurilor legislative adoptate in cursul anului curent dar si fondurile pentru continuarea proiectelor de investitii fezabile.

Mai multi tineri francezi fac curatenie intr-un sat din Romania: Localnicii se uita lung si rad

Mai multi tineri francezi au venit in Romania la invitatia unei tinere care studiaza peste hotare, pentru a le da o lectie locuitorilor dintr-un sat mehedintean. Timp de doua saptamani, pa.

Isteria Pokemon Go. Tot mai multi parinti din SUA isi boteaza copiii cu nume de pokemoni

Din ce in ce mai multi parinti din Statele Unite ale Americii isi boteaza copiii cu numele unor personaje din jocul Pokemon Go, potrivit agerpres. ro. Parintii cauta mereu sa se inspire din.

Situatie bizara la comisiile de analiza a doctoratelor: Mai multi membri care analizeaza lucrarile lui Petre Toba, Neculai Ontanu si Bogdan Licu s-au retras

Mai multi membri ai comisiilor care analizeaza doctoratele lui Petre Toba, ministru de Interne, Neculai Ontanu, fost primar al Sectorului 2, si Bogdan Licu, prim-adjunct al Procurorului General al Romaniei, s-.

Mai multi diplomati turci, acuzati de implicarea in puciul esuat, au fost demisi

Mai multi diplomati turci au fost demisi astazi, fiind banuiti de guvernul de la Ankara ca au colaborat cu organizatorii puciului esuat, infoormeaza Digi 24.

FOTO. Cei mai cautati romani pe listele EUROPOL

De la lansarea site-ului eumostwanted. eu au fost prinsi 14 dintre cei mai cautati fugari europeni, arata Europol intr-un comunicat remis agentiei News. ro. Dintre acestia, opt persoane au fost arestate in baza informatiilor furnizate prin platforma online care a jucat un rol important in localizarea fugarilor. Solicitarea de asistenta in spatiul public s-a dovedit ca a furnizat un plus de valoare semnificativ in capturarea infractorilor, arata Europol.

Cei mai buni parteneri cu care sa te casatoresti

Iata care sunt cei mai buni parteneri cu care sa te casatoresti. Varsator Excentricul Varsatorul este partenerul perfect pentru ca el isi urmeaza intotdeauna inima si fac tot ce se poate pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )