Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rectificare bugetara negativa de peste 600 milioane lei la Primaria Capitalei Se taie bani de la institutiile de spectacol, biserici, statui, investitii UPDATE Reactia primarului Gabriela Firea

Hotnews Hotnews,
 Rectificare bugetara negativa de peste 600 milioane lei la Primaria Capitalei Se taie bani de la institutiile de spectacol, biserici, statui, investitii UPDATE Reactia primarului Gabriela Firea

Primaria Capitalei propune o rectificare bugetara negativa de 608 milioane lei, bugetul ramas fiind de 6,2 miliarde lei, potrivit unui proiect de hotarare afisat pe site. Rectificarea este necesara dupa ce impozitul pe venit a scazut la 10%, iar cotele defalcate care ajung la administratia locala nu au crescut si Guvernul nu a dat banii promisi pentru echilibrarea bugetelor. Cele peste 600 milioane lei se taie de la cultura si biserici 90 milioane lei), invatamant - 35 milioane lei, subventia la caldura 288 milioane lei), dar municipalitatea se imprumuta pentru plata ei, dar si de la investitii. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei, TAIERI MASIVE de buget. Cele mai afectate vor fi institutiile culturale, scolile, investitiile si incalzirea

Municipalitatea vrea sa taie peste 600 milioane lei din veniturile institutiilorpe care le are in subordine. Potrivit unui proiect de hotarare afisat pe site-ul PMB, Primaria Capitalei propune o rectifica.

Casa de cultura a Hunedoarei restaurata cu peste 17 milioane de lei. Proiectul va fi scos la licitatie publica

Lucrarile de reabilitare a Casei de Casei de cultura din Hunedoara vor fi scoase la licitatie publica. Investitia se ridica la 17 milioane de lei.

Reactii dupa ce Firea arunca toate responsabilitea pe PSD: Da doamna, dar Firea conduce Primaria Generala si deciziile de la primarie au dus orasul in faliment (VIDEO)

Primaria Bucuresti vrea sa taie peste 600 milioane lei din veniturile institutiilor pe care le are in subordine, conform proiectului de hotarare al municipalitatii privind rectificarea negativa. Detalii.

CA URMARE A DIMINUARII CHELTUIELILOR DE EXPLOATARE SI FINANCIARE Unirea Shopping Center profit de 23 milioane lei, in 2018

Unirea Shopping Center SCDM) a trecut pe profit anul trecut, administratorul celor doua centre comerciale din Bucuresti si Brasov inregistrand un rezultat pozitiv contabil de 23,22 milioane de lei in 2018, fata de o pierdere de 34,88 milioane de lei in anul anterior, ca urmare a diminuarii cheltuielilor de exploatare si financiare, informeaza compania printr-un raport remis Redactiei.

E-Distributie Dobrogea a investit 12 milioane lei in modernizarea unei statii de trasformare din Constanta

E-Distributie Dobrogea a finalizat proiectul de modernizare a statiei de transformare Abator din Constanta, dupa investitii de aproape 12 milioane de lei, cu scopul de a imbunatati calitatea serviciului de distributie de electricitate pentru circa 26. 000 de clienti, a anuntat compania, ieri, printr-un comunicat.

Google a eliminat peste 3 milioane de firme false de pe Maps, intr-un singur an

Tot soiul de escroci creeaza conturi false de firme pe Google Maps, inducand lumea in eroare, iar compania de tehnologie elimina in fiecare zi mii de astfel de afaceri false, cu o echipa dedicata acestui proces. Numai in 2018, peste 3 milioane de conturi false de afaceri au fost date jos de pe harta Google, iar 90% dintre acestea nu au apucat sa fie vazute de utilizatori, a mentionat compania americana.

Record mondial: Peste 70 milioane de refugiati si de persoane stramutate la sfarsitul anului 2018 (ONU)

La sfarsitul anului 2018, in lume existau circa 70,8 milioane de persoane stramutate din cauza razboaielor si a persecutiilor, un record ce reflecta amploarea exodului venezuelenilor in ultimul t imp, a anuntat ONU miercuri, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2505 seconds )