Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei. Minus de peste 200 de milioane lei la Strazi si Spitale, plus de 70 de milioane de lei la Recreere si Religie

Adevărul Adevărul,
Rectificare bugetara la Primaria Capitalei. Minus de peste 200 de milioane lei la Strazi si Spitale, plus de 70 de milioane de lei la Recreere si Religie

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate joi in sedinta CGMB. Potrivit proiectului, multe institutii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administratia Strazilor, care solicita o taiere de 152,7 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei. Minus de peste 200 de milioane lei la Strazi si Spitale

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate joi in sedinta CGMB. Potrivit proiectului, multe institutii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administratia Strazilor, care solicita o taiere de 152,7 milioane de lei.

Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Primaria Capitalei a alocat, in acest an, 111 milioane de euro pentru investitiile din sectorul sanatatii, un buget record, comparativ cu ultimii 25 de ani, dupa cum ne-au transmis reprezentantii Municipalitatii.

O noua rectificare bugetara pentru Bucuresti. Gabriela Firea aloca mai multi bani pentru recreere si religie

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate, joi, in sedinta CGMB. O suma importanta, de peste 70 de milioane de lei va merge, asa cum se prevede in proiect, la institutii care se incadreaza in domeniul Cultura,.

Primaria Capitalei: Bani taiati de la spitale si infrastructura, directionati catre biserici si concerte

Situatie cel putin ciudata la urmatoarea rectificare bugetara a Primariei Capitalei cand va fi discutata o rectificare bugetara pentru Administratia Strazilor si Administratia Spitalelor care au solicitat diminuari bugetare.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 100 de troleibuze autonome si 130 de autobuze hibride cu aproximativ 488 de milioane de lei

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 100 de troleibuze autonome si 130 de autobuze hibride, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la aproximativ 488 de milioane de lei cu TVA), potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) care va avea loc saptamana viitoare.

Primaria Capitalei, proiect revolutionar: Combustibil decontat pentru parintii care isi duc cu masina copiii la scoala

Primaria Capitalei vine cu un proiect revolutionar. isi propune, pentru decongestionarea traficului din oras, sa deconteze combustibilul folosit de cetateni pana la valoarea de 500 de lei pe luna daca mai.

Primaria Capitalei: 41 de cladiri din centrul Bucurestiului sunt in proces de reabilitare si consolidare

Un numar de 41 de cladiri cu risc seismic din centrul Bucurestiului sunt in proces de reabilitare si consolidare, la opt dintre acestea fiind finalizate lucrarile de punere in siguranta, anunta Primaria Capitalei. Totodata, se lucreaza la consolidarea si restaurarea Palatului Voievodal Curtea Veche.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 230 de autobuze hibride si troleibuze: valoarea totala a proiectului ar fi de 487,8 de milioane de lei

Consiliul General al Capitalei va dezbate in sedinta de joi un proiect de hotarare care vizeaza asigurarea unei contributii de 85 de milioane de lei, reprezentand cofinantarea pentru achizitionarea a 100 de troleibuze si 130 de autobuze hibride, in.

Primaria Capitalei a publicat regulamentul pentru acordarea eco-voucherelor

Primaria Municipiului Bucuresti a definitivat si a publicat Regulamentul Programului de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere. Vo.

Primaria Capitalei: 41 de cladiri din centrul Bucurestiului sunt in proces de reabilitare si consolidare

Primarul General Gabriela Firea a verificat stadiul lucrarilor de consolidare si reabilitare la mai multe imobile din centrul Bucurestiului, informeaza un comunicat al PMB. Potrivit comunicatului, Primaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )