Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei: Primarul Gabriela Firea da 12,4 milioane de lei la biserici si inca 2,5 milioane lei pentru publicitate, la Administratia Spitalelor

Hotnews Hotnews,
 Rectificare bugetara la Primaria Capitalei: Primarul Gabriela Firea da 12,4 milioane de lei la biserici si inca 2,5 milioane lei pentru publicitate, la Administratia Spitalelor

In conditiile in care situatia economica a Primariei Capitalei este una delicata si s-au taiat bani de la investitii, municipalitatea va aloca peste 12 milioane de lei catre 45 de biserici, pentru lucrari de construire sau de consolidare si reamenajare. in plus, bugetul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale pentru reclama si publicitate creste cu 2,5 milioane lei, pana la 6,1 milioane lei. PROEDUS, institutie care organizeaza evenimente culturale primeste 7 milioane lei in plus si ajunge la un buget de 39,5 milioane lei. continuă pe Hotnews

Coronavirus. Noua categorie de bucuresteni testata gratis de Primaria Capitalei: anuntul Gabrielei Firea

Bucurestenii care au nevoie de test COVID-19 pentru a merge in destinatii de vacanta, precum Grecia, vor beneficia de testare gratuita, anunta Primaria Capitalei. Edilul Gabriela Firea a explicat ca testele vor.

Coronavirus. Noua categorie de bucuresteni testata gratis de Primaria Capitalei: anuntul Gabrielei Firea

Bucurestenii care au nevoie de test COVID-19 pentru a merge in destinatii de vacanta, precum Grecia, vor beneficia de testare gratuita, anunta Primaria Capitalei. Edilul Gabriela Firea a explicat ca testele vor.

Primarul Gabriela Firea anunta noi testari COVID-19 in Capitala: Venim in sprijinul bucurestenilor care nu au cum sa plateasca 300-400 de lei pentru un astfel de test (VIDEO)

Primarul Gabriela Firea anunta noi testari COVID-19 in Capitala. Edilul a anuntat ca o noua categorie va fi introdusa pe lista celor care beneficiaza de testare gratuita, si anume cea a bucurestenilor care.

Primaria Capitalei ofera un ajutor financiar de 200 lei bucurestenilor care pleaca in vacanta, in strainatate, pentru a se testa de COVID-19 Firea: Venim in sprijinul celor care nu au cum sa plateasca la o clinica privata 300-400 lei

Primaria Capitalei ofera un ajutor financiar de 200 lei bucurestenilor care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta pentru a se testa de COVID-19 , potrivit unui proiect adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Primarul Gabriela Firea spune ca vrea sa vina in sprijinul bucurestenilor care doresc sa plece in vacanta, dar nu isi permit sa plateasca un astfel de test. Asta in conditiile in care o vacanta in Grecia, de exemplu, transport si cazare, pentru o saptamana, costa in medie 500 de europersoana, iar pretul unui test pleaca de la 250 lei la privat.

Gabriela Firea ii raspunde lui Nicusor Dan: Bine v-ati trezit! Ati dormit bine? V-ati odihnit suficient?

Gabriela Firea ii raspunde contracandidatului sau la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, care i-a cerut implementarea a 10 masuri urgente pentru limitarea raspandirii coronavirusului, sustinand ca masurile au fost luate inca de acum cateva luni. VIDEO Nicusor Dan ii transmite un mesaj foarte soft Gabrielei Firea. Cele 10 solicitari pentru primarul Capitalei.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca a investit doar 10 milioane leian pentru modernizarea retelei de termoficare: in ritmul actual ar rezolva problema in 500 de ani

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, o acuza pe primarul general, Gabriela Firea, ca in ultimii 3 ani a alocat doar 30 de milioane de lei pentru reabilitarea retelei de termoficare, desi avariile lasa periodic sute de blocuri fara apa calda si caldura. in acest ritm, administratia Firea ar rezolva problema termoficarii in 500 de ani, a spus Nicusor Dan intr-o conferinta de presa sustinuta, marti, in fata Termoenergetica, compania municipala care livreaza apa calda si caldura bucurestenilor.

Ce cote la pariuri au candidatii la Primaria Capitalei. Firea e favorita. Victoria lui Ponta i-ar imbogati pe pariori

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, pleaca favorita in cursa pentru un nou mandat de primar general, potrivit bookmakerilor Betfair. Gabriela Firea are un usor avantaj fata de Nicusor Dan, candidatul dreptei unite. Liderul ProRomania Victor Ponta este creditat cu sanse mici de reusita, insa o victorie a fostului premier PSD i-ar umple de bani pe pariori. Alegerile locale sunt programate pe 27 septembrie.

Gabriela Firea isi serbeaza astazi ziua de nastere. Detalii despre cariera politica a primarului Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, implineste luni varsta de 48 de ani. Si in acest an, sotul ei, Florentin Pandele, a transmis un mesaj de felicitare in care invoca problemele de sanatate pe care.

GABRIELA FIREA CATRE NICUSOR DAN: Am realizat ceea ce-mi cereti sa fac inca din luna martie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde deputatului independent Nicusor Dan ca a realizat cele solicitate de el inca din luna martie, in contextul pandemiei de coronavirus.

Gabriela Firea, anunt mare pentru bucuresteni: Testare gratuita pentru COVID daca au vacanta in Grecia

Gabriela Firea a vorbit despre procedurile pe care locuitorii din Capitala trebuie sa le faca daca vor sa se testeze gratuit pentru coronavirus, inainte de plecarea in Grecia. de asemenea, primarul general al Capitalei a anuntat ca se arata dezamagita de situatia in care se afla Spitalul Colentina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )