Libnet.ro
UNICEF

11:31

Rectificarea bugetara. De la Armata se taie doua miliarde de lei

România Liberă România Liberă,
Rectificarea bugetara. De la Armata se taie doua miliarde de lei

Rectificarea bugetara pe care o va anunta Guvernul Orban va include taierea, din bugetul Ministerulu. continuă pe România Liberă

Rectificarea bugetara nr. 3. Cine primeste mai multi bani si ce bugete se diminueaza

Veniturile bugetului se diminueaza, pe sold, cu suma de 5,212 miliarde lei, iar cheltuielile cu 683,6 milioane lei. Deficitul bugetului general consolidat in termeni cash se majoreaza cu suma de 4,529 miliarde lei. Astfel, deficitul bugetar, in suma absoluta, creste la 96,058 miliarde lei, acesta reprezentand 9,1% din PIB.

Rectificarea bugetara, discutata in sedinta de Guvern. Ce ministere primesc mai multi bani

Premierul Ludovic Orban a declarat ca proiectul de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara va fi dezbatut in prima lectura in sedinta de miercuri a Guvernului, precizand ca, potrivit proiectului, vor exista cresteri de fonduri la cateva ministere.

OUG privind rectificarea bugetara, in prima lectura la sedinta de Guvern de miercuri Ludovic Orban: Sa nu-si imagineze vreun primar ca primeste bani pe ochi frumosi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi analizat, in prima lectura, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetara. Ministerele Sanatatii,.

Guvernul pregateste rectificarea bugetara, cateva ministere vor primi bani

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca proiectul de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara.

VIOLETA ALEXANDRU: Pana in prezent am platit 2 miliarde lei pentru masura privind acoperirea a 41,5% din costul salarial

Aproape 600. 000 de persoane au beneficiat de masura privind acoperirea a 41,5% din costul salarial, suma platita pana in prezent fiind de doua miliarde de lei, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

INS: Romania a cheltuit 5,06 miliarde lei pentru activitatea de cercetare in 2019

Romania a cheltuit 5,065 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare in anul 2019, adica 0,48% din PIB, sectorul avand la finalul anului trecut un numar de 43. 973 de salariati, cu 1,7% mai putini fata de anul 2018, a anuntat luni Institutul National de Statistica.

Citu, despre rectificarea bugetara: Propunem un deficit de 9,1% din PIB VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri ca se estimeaza o scadere economica de 4,2%, Ministerul Finantelor propunand un deficit bugetar de 9,1% din PIB, pe aceste date bazandu-se cea de-a treia rectificare bugetara din acest an.

Nicusor Dan despre situatia financiara a Primariei Capitalei: Datoriile curente sunt de 3 miliarde lei Vrem sa recunoastem toate datoriile, chiar si datoria de baza de 900 milioane lei a RADET la ELCEN

Datoriile curente ale Primariei Capitalei si ale institutiilor din subordine sunt de circa 3 miliarde lei, existand popriri de 80 milioane lei pe conturile municipalitatii, a declarat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, miercuri, intr-o conferinta de presa. Acesta a declarat ca vrea sa recunoasca toate datoriile Primariei, subordonatelor si companiilor municipale, sa le adune intr-un singur cos, la primarie, ca municipalitatea sa-si recapete credibilitatea pe piata financiara. Nicusor Dan a declarat ca daca este posibil va recunoaste inclusiv datoria de baza, de 900 milioane lei, fara penalitati, pe care o avea RADET la ELCEN si unde exista un litigiu pe rol intre municipalitate si ELCEN.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )