Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rectificarea bugetara, prioritatea agendei Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rectificarea bugetara, prioritatea agendei Guvernului

Intocmirea proiectului de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara ar urma sa fie finalizata astazi, iar in cursul acestei saptamani actul normativ va fi adoptat de Guvern, conform declaratiilor premierului Ludovic Orban la inceputul sedintei de vineri a Executivului. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Rectificarea bugetara va fi adoptata in cursul acestei saptamani

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca rectificarea bugetara va fi adoptata in cursul acestei saptamani si ca sunt solicitari de crestere a alocarilor bugetare pentru Ministerul Transporturilor, pentru investitii judetene si locale, pentru Sanatate, Educatie si Agricultura.

Ludovic Orban a anuntat domeniile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara: Constrangerile sunt foarte mari. Vom analiza cu seriozitate fiecare solicitare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Transporturile, Dezvoltarea, Educatia, Sanatatea si Agricultura sunt domeniile care vor primi mai multi bani la rectificarea bugetara. Analiza, insa, nu este gata, a.

Ludovic Orban: Saptamana viitoare vom adopta rectificarea bugetara. Va trebui sa dramuim fiecare ban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de Guvern de vineri, ca saptamana viitoare Executivul va aproba rectificarea bugetara. El le-a cerut ministrilor sa analizeze atent fiecare solicitare de.

Orban, despre rectificarea bugetara: Va trebui sa dramuim fiecare ban. Reevaluati foarte bine solicitarile VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri inaintea sedintei de Guvern ca saptamana viitoare va fi adoptata rectificarea bugetara si ca este nevoie sa se dramuiasca fiecare ban, in contextul situatiei economice generate de pandemie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )