Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce a recunoscut Dani Otil despre relatia cu Mihaela Radulescu. Ce ii facea in dormitor

Playtech Playtech,
Ce a recunoscut Dani Otil despre relatia cu Mihaela Radulescu. Ce ii facea in dormitor

Dani Otil a oferit la un moment dat detalii fierbinti din relatia pe care a avut-o cu Mihaela Radulescu. Vedeta postului de televiziune Antena 1 a marturisit ca a mai vorbit cu fosta lui iubita chiar si dupa ce s-au despartit. Dani Otil a vorbit despre relatia cu Mihaela Radulescu Exista viata dupa Mihaela Radulescu. continuă pe Playtech

Caru`cu vedete: Drake a vorbit deschis despre relatia cu Rihanna, Kanye West si Chris Brown; Bryan Adams si-a dezvaluit secretul tineretii

Dani Otil si iubita lui au plecat la Miami. Gabriela Prisacariu arata spectaculos. Fiica lui Bruce Lee da in judecata un lant de restaurante. Cum au folosit imaginea actorului.

Cum arata Mihaela Radulescu, la Revolutia din 89. Eram blonda, tunsa periuta. Foto

Toti o stiu pe Mihaela Radulescu de la TV, dar putini cunosc trecutul celei supranumite Diva de Monaco. Se pare ca aceasta s-a fotografiat in timpul Revolutiei din 1989 si are chiar carnet de revolutionar. Cum arata Mihaela Radulescu, la Revolutia din 89 La varsta de 20 de ani, Mihaela Radulescu avea un alt look.

Patricia Tig, despre relatia ei cu Razvan Sabau: Viata mea cu el si cu Sofia imi ofera pace si fericire

Jucatoarea Patricia Tig, locul 114 WTA, a vorbit pentru site-ul oficial al WTA despre revenirea in tenis si despre relatia ei cu Razvan Sabau, cel care ii este antrenor si cu care are o fetita.

Detalii INCREDIBILE despre relatia dintre MADONNA si iubitul de 25 de ani! Tatal acestuia a decis sa spuna TOT

Relatia dintre Madonna si iubitul ei tinerel devine din ce in ce mai serioasa, scrie TMZ. Tatal partenerului de viata al artistei a facut dezvaluiri despre povestea de dragoste dintre cei doi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )