Libnet.ro
UNICEF

07:30

Recuperare miraculoasa! Copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman se simte mai bine (VIDEO)

B1 B1,
Recuperare miraculoasa! Copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman se simte mai bine (VIDEO)

Recuperare miraculoasa. Danut, copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman, se simte mai bine, informeaza B1 TV. A fost detubat si acum poate sa respire singur. Baietelul este. continuă pe B1

Recuperare miraculoasa! Copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman se simte mai bine

Recuperare miraculoasa. Danut, copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman, se simte mai bine, informeaza B1 TV. A fost detubat si acum poate sa respire singur. Baietelul este.

Danut si-a revenit SPECTACULOS! Copil care a stat 10 ore intr-un put din Teleorman respira singur (VIDEO)

Recuperare miraculoasa. Danut, copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman, se simte mai bine. A fost detubat si acum poate sa respire singur. Baietelul este insa sedat si.

Starea lui Danut, copilul care a stat 11 ore blocat intr-un put, se amelioreaza. Medic: Copilul a putut fi detubat si acum respira spontan

Vesti bune de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala privind starea de sanatate a copilul de 1 an si 8 luni care a stat timp de circa 11 ore blocat intr-un put dupa ce a scapat de sub su.

Starea de sanatate a copilului de doi ani care a fost blocat intr-un put, timp de 11 ore, este mai buna. Medic: Are inca probleme respiratorii. S-a trezit, a plans, priveste

Copilul de un an si opt luni care a fost stat, miercuri, timp de 11 ore intr-un put, se simte mai bine, insa are inca probleme respiratorii, a declarat un purtator de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, unde este internat baietelul.

Copilul blocat in fantana a fost SALVAT dupa o operatiune de 11 ore (FOTO + VIDEO)

Copilul a fost scos din fantana dupa 11 ore in care a stat blocat. Micutul este in viata si a fost luat de paramedici. Se afla in ambulanta si este in siguranta. Sansa.

Copilulul de un an si opt luni, care a stat, marti, peste 10 ore intr-un put, a fost detubat si respira singur

Copilul de un an si opt luni, care a cazut marti dimineata intr-un put adanc de 16 metri, din curtea casei, unde a stat peste 10 ore, a fost detubat si respira fara ajutorul aparatelor, dar este inca tinut sub o usoara sedare, scrie News. ro.

VIDEO Cum s-au luptat salvatorii sa scoata copilul de 2 ani din putul ingust de 30 centimetri: Era fixat ca un dop

Salvarea baietelului de 2 ani de la Balta Sarata, care a stat peste 10 ore la o adancime de 16 metri, intr-un put extrem de ingust, a fost cea mai dificila interventie din ultimii 10 ani. Salvatorii au facut eforturi supraomenesti pentru a scoate baietelul la suprafata, interventia fiind una extrem de riscanta.

Copilul care a cazut in put este intubat si ventilat mecanic. E un caz fara precedent! Numai Dumnezeu stie cum a stat el acolo

Copilul scos din put este un caz extrem de grav, fara precedent, cu risc de infectie pulmonara, care ar putea cauza decesul, cu afectarea grava a pielii din cauza frigului si a umezelii, pentru ca a stat mai.

Metoda miraculoasa prin care gasesti lucrurile pierdute sau ratacite prin casa

Ai pierdut sau ai ratacit un lucru in casa? Biserica spune ca in astfel de cazuri putem apela la Sfantul Mina, care are aceasta specializare? Sfantul Mina descopera imediat.

Copilul care a cazut in put este intr-o stare mai buna. Medici: A fost detubat si respira spontan

Copilul scos din put este intr-o stare mai buna si a putut fi detubat de medici.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )