Libnet.ro
UNICEF

23:00

Red Bull isi stabileste sediul in cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului

Adevărul Adevărul,
Red Bull isi stabileste sediul in cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului

Red Bull Romania, marca de bauturi energizante, isi va stabili biroul in Unirii View, dupa inchirierea a 600 de metri patrati de spatii de birouri. Proiectul, care va fi finalizat in vara lui 2018, va fi cea mai inalta cladire din centrul Capitalei, cu 19 etaje si o suprafata inchiriabila de aproximativ 17. 500 de metri patrati. continuă pe Adevărul

Red Bull Romania, 600 mp in Unirii View. Cand va fi gata cladirea de birouri?

Red Bull Romania a inchiriat 600 de metri patrati de birouri in Unirii View si isi va stabili biroul local in cea mai inalta cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului. Cladirea de birouri Unirii View este amplasata pe Bulevardul Corneliu.

Oscar 2018: cine a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita in rol secundar

La Oscar 2018 am aflat si care-i cea mai buna actrita in rol secundar de anul acesta. Aceasta il va acompania pe cel mai bun actor in rol secundar in istoria celei de-a 90-a gale a premiilor Oscar. Asa cum ai vazut in articolul cu toate premiile de la Oscar 2018, intrecerea la categoria Cea [].

Actritei Farnces McDormand, care a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal, i s-a furat statueta

Actritei Farnces McDormand, castigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita in rol principal, i s-a furat statueta, premiul fiind dat disparut chiar in timpul Governors Hall, petrecerea oficiala.

Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal a fost furat. Laureata Frances McDormand a plans de ciuda. Ce s-a intamplat cu statueta

Statueta aurie primita de actrita americana Frances McDormand pentru rolul din Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a fost furata in timpul petrecerii la care laureata categoriei cea mai buna actrita in rol principal participa, chiar in cladirea unde a avut loc gala premiilor Oscar 2018.

VIDEO Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal a fost furat. Laureata Frances McDormand a plans de ciuda. Cine este hotul

Statueta aurie primita de actrita americana Frances McDormand pentru rolul din Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a fost furata in timpul petrecerii la care laureata categoriei cea mai buna actrita in rol principal participa, chiar in cladirea unde a avut loc gala premiilor Oscar 2018.

Cum poate fi tratat vaginismul, cea mai dureroasa afectiune sexuala feminina

Considerata de unii sexologi ca fiind cea mai dureroasa si implicit cea mai invalidanta afectiune sexuala feminina, vaginismul este o disfunctie sexuala caracterizata prin contractia involuntara a treimii inferioare a muschilor vaginali si a muschilor din jurul vaginului.

Poiana Campina povestea zonei cu cea mai sarata apa din Romania, uitata dupa nationalizarea din 1948

Cunoscuta pentru Castelul Iulia Hasdeu sau inchisoarea Doftana, foarte putini turisti stiu ca localitatea Campina detine izvoarele cu cea mai sarata apa din tara. Desi faima acestora a inceput sa apuna dupa nationalizarea din 1948, recent, apa vindecatoare a revenit in atentia celor care vor sa beneficieze de efectele sale miraculoase.

invatamantul dual prinde viata la Focsani. Elevii unui liceu se vor forma profesional in cea mai mare fabrica de confectii

Colegiul Tehnic Gh. Asachi din Focsani si cea mai mare fabrica de confectii din Focsani, SC Pandora Prod SRL, au semnat un contract de parteneriat pentru formarea profesionala a elevilor din invatamantul dual.

Cea mai buna actrita a avut cel mai puternic si emotionant discurs la gala Oscar 2018: semnificatia ultimelor doua cuvinte rostite, devenite virale VIDEO

Frances McDormand 60 de ani) a castigat trofeul Oscar 2018 la categoria Cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea din Three Billboards outside Ebbing, Missouri, regizat de Martin McDonagh. Actrita a avut unul dintre cele mai puternice discursuri, iar ultimele doua cuvinte rostite s-au raspandit cu repeziciune in mediul online.

Rita Moreno a participat la Gala Premiilor Oscar purtand aceeasi rochie cu care a fost imbracata si in 1962 - cand a facut istorie ca prima actrita hispanica laureata cu premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar

Rita Moreno a facut istorie la Gala Premiilor Oscar din 1962, atunci cand a castigat trofeul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, fiind prima actrita hispanica care a castigat acest premiu. 56 de ani mai tarziu, Rita a imbracat din nou rochia pe care a purtat-o atunci, informeazaDaily Mail.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )