Libnet.ro
UNICEF

06:30

Red Carpet la iHeartRadio Music Awards. Cele mai frumoase aparitii

ADPM ADPM,
Red Carpet la iHeartRadio Music Awards. Cele mai frumoase aparitii

Cele mai mari nume din industria muzicala din Statele Unite ale Americii au luat parte la decernarea premiilor iHeart Radio. A fost o seara spectaculoasa, pe scena urcand U2, Taylor Swift sau Zayn Malik, insa toata atentia a fost concentrata, ca de obicei, pe covorul rosu. Selena Gomez si Zendaya au fost favoritele criticilor de moda in acest an. continuă pe ADPM

Cum arata cele mai frumoase biblioteci din lume

Biblioteca este un loc sfant, spun iubitorii de carte, cei care adora sa se relaxeze citind. Marii scriitori ai lumii nu au trait in case luxoase, insa fiecare si-a amenajat propriul sanctuar, locul in care creatorii de frumos isi gaseau linistea si inspiratia pentru a crea. Revista Vogue Living a facut un top al celor mai frumoase bibilioteci din lume.

Cele mai frumoase orase din Portugalia: calatorie prin Sinaia si Venetia lusitane

Cele mai frumoase orase din Portugalia. Portugalia este o tara superba, cu oameni primitori, muzica incantatoare si mancare delicioasa. Un adevarat paradis pentru turistii care nu ar trebui sa-si limiteze vizita la capitala Lisabona, pentru ca au la dispozitie si alte orase care le vor ramane in suflet.

Cele mai frumoase statiuni montane in apropiere de Bucuresti

Daca locuiti in Bucuresti si vreti sa va reincarcati bateriile intr-un weekend la munte, dar vreti sa evitati clasicele statiuni de pe Valea Prahovei, aveti in jurul Capitalei numeroase optiuni mai putin cunoscute, dar la fel de frumoase.

Cele mai frumoase statiuni montane in apropiere de Bucuresti

Daca locuiti in Bucuresti si vreti sa va reincarcati bateriile intr-un weekend la munte, dar vreti sa evitati clasicele statiuni de pe Valea Prahovei, aveti in jurul Capitalei numeroase optiuni mai putin cunoscute, dar la fel de frumoase.

Cum s-au imbracat vedetele la Country Music Awards 2016

Vedetele muzicii country s-au reunit in Las Vegas pentru o seara de pomina. Dolly Parton, Carrie Underwood, Katy Perry sau Tim McGraw sunt doar cateva dintre artistii care au stralucit pe covorul rosu. S-au purtat obsesiv paietele anul acesta, spun criticii de moda, insa se preteaza unui asemenea eveniment. Iata cum s-au imbracat vedetele pe covorul rosu.

Acestea sunt cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisnuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria, scrie playtech. r.

TOP 10 cele mai bune aeroporturi din lume: aici te bucuri de spa, zone verzi si arhitectura moderna

Cele mai bune aeroporturi din lume au fost votate de peste 13 milioane de calatori din 106 tari dupa o serie de criterii, printre care confort, localizarea toaletelor, securitate si limbile straine vorbite de angajati. Iata care sunt aeroporturile in.

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Presedintele tarii noastre, domnul Klaus Iohannis, a transmis ieri un mesaj cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania, prin care reaminteste ca aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a Romaniei, conform unui comunicat trimis redactiei noastre.

Cele mai periculoase alimente care ne pot transmite boli

Nu doar apa contaminata, fructele si legumele nespalate si carnea si lactatele pastrate in conditii improprii pot da toxiinfectii alimentare. Medicul infectionist Gheorghe Enache ne explica, din experienta de la cabinet, care sunt sursele cele mai putin cunoscute de bacterii patogene.

Cele mai bune fructe de consumat dimineata

Fructele sunt extrem de bogate in minerale, vitamine si fibre, atat de necesare ca noi sa fim energici si sanatosi. De aceea, acestea nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra zilnica. Afla din acest articol care sunt cele mai bune fructe de consumat dimineata!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )