Libnet.ro
UNICEF

01:05

Red Carpet SAG Awards 2020. Cum s-au imbracat vedetele!

ADPM ADPM,
Red Carpet SAG Awards 2020. Cum s-au imbracat vedetele!

Ieri a avut loc editia cu numarul 26 a SAG Awards, ocazie cu care vedetele si-au etalat unele dintre cele mai frumoase tinute! Iata cum si-au facut aparitia pe covorul rosu! . continuă pe ADPM

Jennifer Aniston si Brad Pitt s-au tinut de mana la SAG Awards 2020

In ciuda faptului ca Jennifer Aniston si Brad Pitt au negat vehement toate zvonurile legate de o posibila impacare, un gest pe care l-au facut la SAG Awards 2020 ii face pe fani sa spere ca totusi mai exista o sansa.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards

O multime de vedete cunoscute din industria filmului si a productiilor de televiziune au participat aseara la ceremonia de decernare a SAG Awards 2020. Iata care sunt cele mai apreciate 10 aparitii din punct de vedere vestimentar! .

Brad Pitt si Jennifer Aniston, momente afectuoase devenite virale: actorul, aluzie la mariajul cu Angelina Jolie, in discursul de la SAG Awards

Actorii Brad Pitt 56 de ani) si Jennifer Aniston 50 de ani) au fost surprinsi in ipostaze apropiate in culisele galei premiilor SAG Awards 2020, iar imaginile s-au viralizat facandu-i din nou pe fanii celor doi sa spere la o impacare. Pe scena, starul a facut o aluzie iornica la mariajul cu actrita Angelina Jolie 44 de ani).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )