Libnet.ro
UNICEF

08:30

Redeschiderea restaurantelor, pe ordinea de zi a CNSU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Redeschiderea restaurantelor, pe ordinea de zi a CNSU

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca astazi va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, in care se va discuta despre redeschiderea teatrelor, cinematografelor si restaurantelor la 1 septembrie. Seful Guvernului a spus ca propunerea este sa nu se deschida restaurantele si teatrele acolo unde avem un nivel de raspandire a virusului peste un anumit numar de cazuri in ultimele 14 zile. continuă pe Ziarul Bursa

Restaurantele ar putea fi redeschise peste 7 zile! Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Restaurantele ar putea fi redeschise cel mai probabil peste o saptamana, spune chiar premierul Ludovic Orban. Seful Executivului sustine ca sunt in continuare discutii cu reprezentantii Horeca pentru a se decide conditiile dar si masurile care ar putea fi luate in acest sens.

Moment penibil pentru premierul Ludovic Orban. Aparitie neasteptata in timpul conferintei de presa

Moment penibil pentru premierul Ludovic Orban, in timpul unei conferinte de presa. Protestatarul Marian Ceausescu a facut un gest neasteptat, oferindu-i premierului un lant cu care sa inchida usile PSD-ului.

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine.

Investitori din turism despre redeschiderea restaurantelor: Prea tarziu pentru Litoral si Delta Dunarii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor de la 1 septembrie. Investitorii spun ca aceasta decizie vine prea tarziu pentru Litoral si Delta Dunarii, stiut fiind faptul ca vacanta este pe sfarsite.

Moment de tot rasul la Dambovita! Cu cine a fost confundat premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban este din nou in centrul atentiei cu un moment cel putin hilar. in timpul vizitei de astazi din Dambovita, primul-ministru a fost ridicat in slavi de primarul comunei Petresti, liberalul Andrei Lucian si confundat sau rebotezat de directorul IVECO.

LUDOVIC ORBAN: Asteptam ca Parlamentul sa voteze in procedura de urgenta modificarea Legii 55, indispensabila pentru redeschiderea scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul asteapta ca Parlamentul sa voteze in regim de urgenta modificarea Legii 552020, modificare indispensabila pentru a putea fi emise toate reglementarile secundare pentru inceperea scolii.

LUDOVIC ORBAN: Drumul Expres Gaesti-Ploiesti, un drum necesar ce va asigura si centura ocolitoare pentru Gaesti

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la semnarea contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Drumul Expres Gaesti-Ploiesti, ca acesta este un drum necesar, care va asigura si centura ocolitoare pentru orasul Gaesti.

LUDOVIC ORBAN: A lasa tara fara guvern in momentul de fata este un act de iresponsabilitate politica

Premierul Ludovic Orban spune ca o eventuala votare a motiunii de cenzura inaintate de PSD ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor imense cu care se confrunta.

LUDOVIC ORBAN: Sunt convins ca Ministerul Mediului va lua toate masurile privind groapa de gunoi de la Chiajna

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Guvernul respecta legea, adaugand ca Ministerul Mediului va lua toate masurile care se impun in cazul hotararii judecatoresti privind groapa de gunoi de la Chiajna.

LUDOVIC ORBAN: Prioritar este sa asiguram masti pentru copiii care provin din familii vulnerabile

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca pentru Guvern este prioritar, in perspectiva inceperii anului scolar, sa se asigure masti de protectie pentru copiii care provin din familii vulnerabile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )