Libnet.ro
UNICEF

14:30

Se reduce numarul trenurilor de metrou, pentru a preveni extinderea coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Se reduce numarul trenurilor de metrou, pentru a preveni extinderea coronavirusului

Compania Metrorex a anuntat ca reduce numarul de trenuri de metrou in circulatie cu 15 - 20 la suta,. continuă pe România Liberă

Marea Britanie nu va inchide scolile pentru a preveni raspandirerea coronavirusului. Decizia premierului Boris Johnson a starnit un val de proteste

Guvernul Marii Britanii nu se aliniaza statelor care au decis inchiderea scolilor pentru a limita raspandirea noului coronavirus , spre nemultumirea multor britanici. Purtatorul de cuvant al primului ministru .

Liderii europeni au convenit inchiderea granitelor externe ale Europei timp de 30 de zile, pentru a preveni raspandirea coronavirusului

Liderii europeni au convenit marti inchiderea granitelor externe europene timp de 30 de zile, pentru a preveni raspandirea coronavirusului, dar au stabilit crearea unor culoare rapide la frontierele tarilor pentru a mentine circulatia marfurilor, au anuntat liderii comunitari la un summit organizat prin video-conferinta, transmite Reuters.

Oamenii de afaceri romani si straini au propus Guvernului un set de 100 de masuri economice pentru depasirea crizei coronavirusului (document)

Oamenii de afaceri romani si straini reuniti in Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini au propus Guvernului un set de circa 100 de masuri economice care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca aceasta perioada si sa protejeze consumatorii de efectele epidemiei de coronavirus. Masurile, transmise duminica HotNews, vizeaza amanarea termenului de plata pentru CAS, CASS si CAM pentru o perioada de trei luni cu o bonificatie de 5% pentru companiile care decid sa o plateasca), scheme de imprumuturi garantate de stat sau flexibilizarea temporara a Codului Muncii.

Lucian Romascanu cere public autoritatilor sa raporteze si numarul testelor efectuate pentru depistarea Covid-19

Senatorul PSD, Lucian Romascanu, cere autoritatilor, intr-o declaratie postata pe pagina sa de Facebook, sa raporteze nu doar cazurile de imbolnavire, ci si numarul testelor care au fost efectuate pentru depistarea Covid-19, el acuzand ca Romania este printre tarile care au facut cele mai putine teste si ca raportarile eronate pot duce la masuri gresite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )