Libnet.ro
UNICEF

10:46

Reducerea CAS e un angajament clar. Ministrul de Finante si-ar da demisia in cazul ratarii acestui obiectiv

Antena3 Antena3,
Reducerea CAS e un angajament clar. Ministrul de Finante si-ar da demisia in cazul ratarii acestui obiectiv

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea ca isi va da demisia in cazul in care CAS nu va scadea cu 5% in 2014. Demisia pot sa mi-o dau oricand, este. continuă pe Antena3

Chitoiu: Reducerea CAS e un angajament clar, nu o promisiune

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca reducerea CAS in a doua jumatate a anului viitor cu 5% este un angajament clar, ferm, nu o promisiune, dar a evitat sa precizeze daca si-ar da demisia in cazul ratarii acestui obiectiv.

FMI recunoaste ca reducerea CAS nu a fost o prioritate, nu a fost inclusa in buget

Reducerea CAS nu este cuprinsa in proiectia bugetara pe 2014 pentru ca au fost prioritare salariile, pensiile si investitiile publice, iar orice relaxare a taxarii muncii trebuie insotita de largirea bazei si masuri fiscale de compensare, a declarat.

Antonescu: FMI se insala sustinand ca reducerea CAS nu era posibila in acest an

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca Fondul Monetar International FMI) se insala sustinand ca reducerea CAS nu era posibila in acest an.

Antonescu: FMI se insala, era posibila reducerea CAS cu 3% de la inceputul anului viitor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, inaintea sedintei BPN al partidului, ca expertii FMI veniti la Bucuresti se insala atunci cand sustin ca nu era posibila reducerea CAS de la inceputul anului viitor cu 3%, mentionand insa.

Scumpirea benzinei e sigura, reducerea CAS incerta.

In urma discutiilor de ieri va rezulta o crestere a pretului la carburanti si noi taxe pentru firme. In schimb, vor fi indexate pensiile, dar cu un procent mic, iar de majorari de salarii nu vor beneficia toti bugetarii. Acestea sunt certitudinile. Nu se stie insa ce se va intampla cu CAS-ul, in conditiile in care pentru a-l reduce cu cinci puncte Guvernul trebuie sa caute in continuare solutii bugetare. Am finalizat cu bine negocierile referitoare la bugetul pe anul 2014. S-a stabilit pentru .

Crin Antonescu, despre reducerea CAS: O reusita partiala, amanata

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a caracterizat posibilitatea reducerii CAS cu 5% in a doua parte a anului viitor drept o reusita partiala, reusita amanata, dar a subliniat ca toti membrii Biroului Politic National al liberalilor, reunit marti, au avut concluzionat unanim ca practic asta se poate face in acest moment.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )