Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reducerea CAS lasa o paguba de 5,5 miliarde lei la buget: Guvernul introduce noi taxe (VIDEO)

B1 B1,
Reducerea CAS lasa o paguba de 5,5 miliarde lei la buget: Guvernul introduce noi taxe (VIDEO)

Reducerea CAS lasa o paguba la bugetul statului de 5,5 miliarde de lei. insa reprezentantii Guvernului au gasit deja solutia salvatoare, gaura va fi acoperita cu. noi taxe pe cladiri si in cazul masinilor cu. continuă pe B1

Reducerea CAS lasa o paguba de 5,5 miliarde lei la buget: Guvernul introduce noi taxe

Reducerea CAS lasa o paguba la bugetul statului de 5,5 miliarde de lei. insa reprezentantii Guvernului au gasit deja solutia salvatoare, gaura va fi acoperita cu. noi taxe pe cladiri si in cazul masinilor cu.

Ministrul Muncii: Reducerea CAS nu afecteaza pensiile

Ministrul Muncii spune ca presedintele minte atunci cand invoca deficitul mare la fondul de pensii drept contraargument la reducerea CAS-ului. in acest moment, deficitul la bugetul de pensii este de 5 miliarde de.

Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% va intra in vigoare

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Antena 3, ca indiferent de gesturile iresponsabile ale lui Traian Basescu, reducerea CAS va intra in functiune. Vrand sa lamureasca opinia publica in privinta.

Reducerea CAS, blocata la Cotroceni: Traian Basescu cheama Guvernul la consultari

Seful statului, Traian Basescu, a declarat, miercuri seara, ca a primit la promulgare legea privind reducerea CAS si ca are semne de intrebare privind oportunitatea masurii. In aceste conditii, Basescu a spus ca va invita Guvernul la consultari.

Traian Basescu, despre reducerea CAS: Voi invita Guvernul la consultari. Sunt ingrijorat cu privire la efectul promulgarii acestei legi

Presedintele Traian Basescu a comentat miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, reducerea CAS-ului cu 5 puncte procentuale, precizand ca este foarte ingrijorat cu privire la efectele.

Ponta merge luni la Cotroceni pentru a discuta cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ca va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu despre reducerea CAS .

Traian Basescu: Taxele pe proprietate ar putea creste de 2-3 ori dupa reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca vrea sa promulge reducerea CAS si ca va avea si o consultare cu FMI pe acest subiect, dar a precizat ca, daca solutiile Guvernului pentru acoperirea deficitului nu vor fi credibile, atunci va fi obligat.

Victor Ponta, reactie dupa blocarea legii referitoare la reducerea CAS: Guvernul nu are ce cauta la Cotroceni

Premierul Victor Ponta spune ca Guvernul nu are ce cauta la Cotroceni, iar Traian Basescu nu are ce discuta cu Executivul despre reducerea CAS, deoarece proiectul de lege care reduce contributiile de asigurari sociale este votat de Parlament.

Ponta: Guvernul nu va merge la Cotroceni. Despre reducerea CAS nu avem ce discuta, e o lege votata de Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat ca guvernul nu se va duce la Palatul Cotroceni pentru consultari cu presedintele Traian Basescu pe tema legii privind reducerea CAS, afirmand ca, daca seful statului refuza sa o promulge, actul normativ revine in Parlament, unde va fi votat din nou cu unanimitate si nu mai poate fi respins a doua oara de la promulgare.

VIDEO. Basescu: Chem Guvernul la consultari legate de reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri seara, ca va chema Guvernul la consultari legate de reducerea CAS, deoarece are semne de indoiala cu privire la oportunitatea acestei masuri economice.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )