Libnet.ro
UNICEF

20:00

Reducerea celor 4.000 de posturi din invatamant a fost anulata. Ministrul interimar anunta ca ordinul a fost corectat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reducerea celor 4.000 de posturi din invatamant a fost anulata. Ministrul interimar anunta ca ordinul a fost corectat

Rovana Plumb, ministrul interimar al Educatiei, a declarat pentru Edupedu. ro ca s-a corectat ordinul care fusese semnat de Valentin Popa. continuă pe Wall-Street Ro

Edupedu: Reducerea celor 4.000 de posturi din nvatamnt a fost anulata / Rovana Plumb: S-a corectat ordinul

Reducerea celor 4. 000 de posturi in invatamant a fost anulata. Rovana Plumb, ministrul interimar al Educatiei, a declarat pentru Edupedu. ro ca s-a corectat ordinul care fusese semnat de Valentin Popa.

Suparare in scoli, dupa ce sindicalistii au aflat ca ar putea sa dispara zeci de posturi din invatamant

Nemultumire si ingrijorare in invatamantul romanesc. Sindicalistii din educatie cer anularea ordinului prin care 4. 000 de posturi din invatamant ar putea fi reduse la nivel national. Si la Buzau, ar putea sa dispara zeci de posturi pentru personal didactic auxiliar si personal nedidactic. Masura releva o problema cunoscuta deja, dar neglijata: lipsa resurselor financiare.

Casatoria scandaloasa dintre un profesor si o fata de 13 ani. A fost exclus pe viata din invatamant

Un profesor din Marea Britanie a fost exclus din invatamant, dupa ce a iesit la iveala faptul ca s-a casatorit cu o fata in varsta de 13 ani. Nunta a avut loc in 2006, dar povestea incredibila s-a aflat.

Numarul de posturi din nvatamnt nu va mai fi redus, ci majorat/ Viorica Dancila: Vorbim de un numar suplimentar de 1.336 de posturi n 11 judete si n Bucuresti

Ordinul privind numarul maxim de posturi finantate din bugetul de stat pentru unitatile de invatamant preuniversitar de stat in anul scolar 2018-2019 va fi modificat, a declarat miercuri premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de Guvern. Astfel, numarul de posturi nu va mai fi redus, asa cum era prevazut initial, ci va creste. Vor fi suplimentate posturi in 11 judete si in Municipiul Bucuresti. Vorbim de un numar total de 1. 336 de posturi, a spus Dancila.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )