Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune oferte pe care sa nu le ratezi azi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune oferte pe care sa nu le ratezi azi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG la aparate de incalzire. Cele mai bune oferte de azi

Daca sunteti in cautarea de reduceri la aparate de incalzire, magazinul online emag. ro va ofera, astazi, o serie de produse cu preturi foarte avantajoase. Pentru a profita de cele mai mari.

Cele mai bune filme drama care te vor pune pe ganduri

Filmeledrama sunt din ce in ce mai apreciate si asta pentru ca evidentiaza, mai mult sau mai putin, o latura ascunsa a timpurilor trecute, prezente si viitoare. Am auzit de multe ori oameni care afirma ca filmele drama sunt pentru depresivi, pentru cei care sufera sau mai stiu eu ce. Nu, dramele ofera, de cele [].

Cele mai bune filme psihologice care merita toata atentia ta

Filmele psihologice sunt fascinante prin natura lor punctul lor focal nu este sa te impresioneze prin violenta, ci sa te rapeasca din scaunul de pe care le privesti si sa te duca in mintea protagonistilor din universul lor. Atunci cand simti nevoia sa gasesti un film care sa se joace nestingherit cu mintea ta [].

Un specialist Harvard recomanda cele mai bune exercitii pentru scaderea in greutate si protejarea creierului

Dupa numeroase cercetari, specialistii Harvard au stabilit care sunt cele mai importante cinci sporturi pe care oamenii ar trebui sa le faca periodic. Scaderea in greutate, tonifierea muschilor, protejarea inimii si a creierului si intarirea oaselor sunt doar o parte din beneficiile acestora.

Adevarul Live de la 12.00: Roxana Ciuhulescu si antrenorul Armando Lungu vorbesc despre cele mai frecvente greseli care ne impiedica sa slabim

Cum ne alegem sportul care ni se potriveste, ce rol au suplimentele si care sunt obiceiurile la care trebuie sa renuntam odata ce ne apucam de sport, sunt doar cateva din intrebarile la care ne vor raspunde astazi Roxana Ciuhulescu si antrenorul Armando Lungu.

Reduceri eMAG electrocasnice. Mega-oferte la combine frigorifice si masini de spalat

Magazinul online eMAG. ro anunta cateva oferte atractive la mai multe modele de frigidere si masini de spalat. intreaga lista reduceri eMAG electrocasnice o gasiti.

Reduceri eMAG la televizoare mari. Top 3 oferte de azi

Daca sunteti in cautarea unui televizor cu diagonala de peste 126 de centimetri, la eMAG gasiti mai multe oferte excelente. Pentru a profita de reducerile oferite azi de emag. ro la televizoare mari,.

Ministerul Educatiei a aprobat peste trei mii de auxiliare. Cele mai multe sunt manuale in limbi straine, plus Gazeta de Matematica

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a aprobat utilizarea a 3. 361 de auxiliare didactice, dintre cele 3. 551 pentru care s-a cerut avizarea, potrivit datelor transmise de institutie. Alte 1. 464 de auxiliare sunt in acest moment in procedura de aprobare.

Design de carte, o expozitie spectacol la desemnarea castigatorilor pentru cele mai frumoase carti

Cele mai frumoase carti din Romania, unicul proiect cultural din Romania destinat designului de carte, isi desemneaza castigatorii printr-o expozitie spectacol. Cele mai frumoase carti din Romania, editia 2017, vor fi premiate pe 25 octombrie, de la ora 18. 00, la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Bucuresti.

Cele mai eficiente plante energetice care pot fi cultivate in Romania. Cat de rentabile sunt culturile de salcie sau de salcam

Cultivate pe scara larga in Europa de Vest, plantele energetice incep incet-incet sa prinda si in Romania. Asta deoarece aceste plante sunt eligibile pentru schemele de plati directe si pentru ajutoarele de stat. in incercarea de a reduce emisiile de carbon, Comisia Europeana propune ca pana in 2020, o cincime din energia produsa sa provina din surse regenerabile. Aflati din materialul urmator care sunt cele mai eficiente plante energetice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )