Libnet.ro
UNICEF

13:00

Reduceri eMAG Stock Busters de senzatie! TOP 10 produse mai ieftine chiar si cu 70%

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG Stock Busters de senzatie! TOP 10 produse mai ieftine chiar si cu 70%

Reduceri eMAG Stock Busters. Cel mai mare magazin online din Romania a dat startul campaniei de reduceri Stock Busters, care vine cu preturi mai mici chiar si cu peste 50% la diferite produse. continuă pe Antena3

eMAG resigilate reduceri-soc la electrocasnice. TOP 10 produse si cu 1.900 de lei mai ieftine

EMAG desfasoara in aceste zile o campanie de reduceri eMAG la produse resigilate in cadrul careia sunt incluse atat electrocasnice mari, cat si electrocasnice mici.

Oferte eMAG: liber la reduceri de Stock Busters. Liderul comertului online incepe vara cu reduceri de pana la 50%

Oferte eMAG in campania Stock Busters: cel mai mare retailer online anunta in perioada 23-25 mai o sesiune agresiva de reduceri, de pana la 50%, si oferte pe mai multe categorii de produse, de la telefoanele de tip smartphone la auto, bricolaj si.

Reduceri eMAG la telefoane. Pana la 25% reducere la Samsung, Huawei si Allview

Daca sunteti in cautarea unui smartphone, seria de reduceri eMAG al telefoane Samsung, Huawei sau Allview nu va va dezamagi. Iata cele mai importante promotii ale zilei. Pentru a profita de toate discount.

Reduceri eMAG: Oferte in prima zi de Stock Busters

O multime de reduceri eMAG iti stau la dispozitie in prima zi de campanie Stock Busters, iar mai jos gasesti trei oferte de neratat. Oferte eMAG de Stock Busters:Laptop Acer Aspire F5-573G-74LB Laptopul Acer AspireF5-573G-74LB se bazeaza pe un procesor i7-7500U din cea mai noua generatie si ajunge in Turbo Boost pana la 3,5GHz. Laptopul [].

Reduceri eMAG laptopuri. Oferte la Asus, Lenovo, Acer, HP sau Dell

Daca vreti sa va cumparati un laptop, aceasta perioada sunt cateva oferte atractive la cel mai mare magazin online din Romania. intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

De la Zelea Codreanu la Cartarescu, IKIGAI si Ileana Vulpescu. Ce carti se vand cu adevarat in Romania, ce carti sunt de cumparat la Bookfest? - Top 10 de la Bogdan Baciu, Librariile Humanitas

Se vinde cartea! Vezi un TOP 10 vanzare de carte facut pe luna aprilie incheiata) realizat pentru Haute Culture de catre Bogdan Baciu, Coordonator vanzari si marketing Librariile Humanitas. Poate fi un indrumar adevarat in zapaceala Bookfest, targul de carte care incepe maine, la Bucuresti.

Reduceri eMAG. Cele mai tari oferte la electronice si electrocasnice

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

Moldova, pe locul 8 intr-un Top 10 destinatii atractive pentru vara in Europa

Republica Moldova este clasata pe locul opt intr-un top zece destinatii atractive de vara in Europa, realizat de ghidul de calatorie ,,Lonely Planet. Potrivit unui comunicat de presa al Agentiei Turismului, citat de IPN, publicatia scrie despre Moldova ca este o tara a vinariilor secrete si a manastirilor stancoase.

Top 10 cuvinte care nu inseamna la plural ceea ce pare la prima vedere. Ce sens au, in realitate, ciubuce si caminuri

Un profesor de limba romana a facut pentru Adevarul un top al cuvintelor folosite gresit la plural. Specialistul subliniaza ca termenii incorecti devin uzuali atunci cand sunt folositi frecvent in varianta gresita.

Top 10 alimente otravitoare pe care le consumam cu placere

Stiati ca substanta continuta de ardeiul iute este atat de puternica incat poate indeparta vopseaua? Dar ca se poate intra in coma din cauza cartofilor cu pete verzi? Sau ca va.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )