Libnet.ro
UNICEF

23:30

Reduceri de impozite pentru firmele care au capitaluri proprii pozitive (proiect)

Hotnews Hotnews,
 Reduceri de impozite pentru firmele care au capitaluri proprii pozitive (proiect)

Firmele cu capitaluri pozitive ar putea beneficia de reduceri la impozite, conform unui proiect al Ministerului Finantelor Publice MFP). Aceasta se va aplicat atat platitorilor de impozit pe profit, cat si pentru microintreprinderi sau impozit specific. continuă pe Hotnews

Veste trista pentru romanii care vor sa-si faca vacanta in Grecia. Care sunt noile masuri de restrictie anuntate de statul elen

Veste trista pentur milioane de turisti. Grecia a stabilit ieri un nou val de restrictii dupa atingerea unui numar record de cazuri, in ultimele 24 de ore. Astfel, cine doreste sa-si petreaca vacanta in aceasta tara trebuie sa respecte cu strictete aceste reguli. Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Grecia Duminica, in .

Sfatul psihologului pentru parintii care au copii mai tristi sau nervosi dupa COVID-19: NU asta este solutia!

Copiii sunt extrem de afectati de pandemie si de izolarea care i-a tinut departe de scoala sau de gradinita. Parintii nu au stiut nici ei cum sa primeasca aceasta unica perioada pe care o traiesc, motiv pentru care tensiunile au existat in fiecare familie.

Veste teribila pentru cei care stau la bloc: s-a aflat acum despre situatia care afecteaza zeci de mii de romani

Statul la bloc vine mereu cu dificultati, asa cum cei care stau in Bucuresti au descoperit pe propria piele. Si lucrurile nu vor sta mai bine, conform ultimelor informatii. in mai a fost.

Testul Covid negativ devine obligatoriu si pentru cei care merg in Egipt

Cetatenii straini care se deplaseaza in Republica Araba Egipt, inclusiv cetatenii romani, trebuie sa prezinte la punctele de trecere a frontierei, in mod obligatoriu, un test molecular negativ tip PCR) pentru infectia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore anterior efectuarii calatoriei, informeaza Ministerul Afacerilor de Externe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )