Libnet.ro
UNICEF

16:45

Reducerile Flanco de Black Friday 2017: Televizoare, telefoane, laptop-uri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reducerile Flanco de Black Friday 2017: Televizoare, telefoane, laptop-uri

Flanco a anuntat parte din reducerile oferite de Black Friday 2017, atat online cat si in magazine. Astfel, televizorul Samsung Ultra HD 4K Smart TV de 100 cm are o reducere de 700 de lei, in timp ce Huawei P10 Lite are reducere de 200 de lei. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday 2017 televizoare. eMAG are reduceri fabuloase

Black Friday 2017 televizoare. eMAG are reduceri foarte mari la televizoare de toate felurile. Cei care au asteptat ziua cea mare a reducerilor de la emag. ro au acum ocazia de a alege dintr-o multime de oferte tentante.

Black Friday 2017 la eMAG: Telefoane pe care sa le ai in vedere

Black Friday 2017 la eMAG se apropie cu pasi repezi, iar daca vrei un telefon nou, acum e momentul sa profiti de reducerile anului. Nu mai e mult pana la Vinerea Neagra a reducerilor, iar cei de la eMAG sunt consecventi si ofera o singura zi de oferte, spre deosebire de altii, care fac si [].

Black Friday 2017: televizoare smart si OLED pe care sa le cumperi

Black Friday vine cu oferte foarte bune la televizoare, dar e important sa stii ce sa cumperi, ca sa nu irosesti economiile pe produse in care nu poti avea incredere. Tocmai de aceea ti-am pregatit o lista cu modele bune. Odata cu acest Black Friday poti trece mai departe de vremea in care televizorul era [].

Black Friday 2017 la eMAG: Laptopuri pe care sa te bazezi in orice situatie

Nu mai e mult pana la Black Friday 2017, iar daca vrei sa-ti cumperi un laptop bun, eMAG vine cu o multime de modele din care sa alegi. Laptopurile au devenit un accesoriu indispensabil pentru calatorii, mai ales pentru ca tabletele n-au reusit sa aduca marea schimbare pe care unii au propovaduit-o. Astfel, cand vrei [].

Black Friday 2017 la Vodafone. Telefoane, accesorii si abonamente la preturi speciale

In perioada 16 - 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone Romania vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum si la tablete, accesorii si abonamente.

BLACK FRIDAY 2017. Ce vor sa cumpere romanii

Romanii vor sa cumpere cu ocazia Black Friday 2017 electrocasnice, televizoare, telefoane, dar si produse fashion, potrivit unui studiu realizat de Kantar Millward Brown Romania, privind.

Reduceri de Black Friday 2017 la Vodafone - de la 25% la 100%, in cazul unor telefoane

In perioada 16 - 19 noiembrie 2017, Black Friday la Vodafone Romania vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum si la tablete, accesorii si abonamente. Reducerile de Black Friday ajung pana la 100% pentru telefoane, pana la 50%.

Black Friday 2017. Ora la care incep reducerile la eMAG. Ce magazine mai participa la Vinerea Neagra

Black Friday 2017. Black Friday va incepe vineri dimineata la eMag, utilizatorii urmand sa fie anuntati de ora exacta pe aplicatia de mobil, care va trimite o notificare fix in momentul in.

Black Friday 2017 laptopuri. Invazia reducerilor la eMAG: Dell, Apple, Lenovo sau ASUS

Black Friday 2017 laptopuri. In ziua marilor reduceri, eMAG are o multime de oferte incendiare la laptopuri de la diferiti producatori.

Black Friday 2017. Ora la care incep reducerile la eMag. Ce spune seful companiei, Iulian Stanciu

Black Friday 2017. Black Friday va incepe vineri dimineata la eMag, utilizatorii urmand sa fie anuntati de ora exacta pe aplicatia de mobil, care va trimite o notificare fix in momentul in.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )