Libnet.ro
UNICEF

21:00

Reexaminarea Codului Fiscal, discutat luni dimineata in comisiile de specialitate din Senat. Plenul, reunit de la ora 15.00

Hotnews Hotnews,
 Reexaminarea Codului Fiscal, discutat luni dimineata in comisiile de specialitate din Senat. Plenul, reunit de la ora 15.00

Comisiile pentru transporturi, comisia juridica si comisia de industrii din Senat discuta pe rand, luni dimineata, cererea de reexaminare a Codului Fiscal, pentru a da fiecare aviz, urmand ca, de la ora 10. 00, Comisia de buget, finante sa redacteze un raport. Plenul reunit va dezbate si vota cererea de reexaminare luni, de la ora 15. 00, urmand ca aceasta sa mearga la Camera Deputatilor, camera decizionala. Vezi aici forma trimisa spre promulgare Vezi aici cererea de reexaminare a Presedintelui. continuă pe Hotnews

Senatul, convocat luni in sesiune extraordinara. Tariceanu: Reexaminarea Codului Fiscal, situatie inedita procedural

Calin Popescu Tariceanu a declarat, referitor la reexaminarea Codului fiscal, ca este o situatie inedita din punct de vedere procedural, dar fiind ca solicitarea presedintelui nu s-a facut cu indicarea articolelor de revizuit, fiind cerut in acest sens.

Surse: Liderii coalitiei de guvernare discuta luni modificarile aduse Codului fiscal

PSD, UNPR, ALDE si reprezentantii minoritatilor urmeaza sa discute luni dimineata, inaintea inceperii sesiunii extraordinare a Parlamentului, despre modificarile aduse joi Codului fiscal, in intalnirea tehnica dintre partidele parlamentare, au declarat surse din coalitie, citate de Mediafax.

Liderii coalitiei de guvernare discuta luni modificarile aduse Codului fiscal

PSD, UNPR, ALDE si reprezentantii minoritatilor urmeaza sa discute luni dimineata, inaintea inceperii sesiunii extraordinare a Parlamentului, despre modificarile aduse joi Codului fiscal, in intalnirea.

Gabriel Oprea, anunt despre cum va vota UNPR in privinta Codului Fiscal

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, marti, ca la discutiile tehnice pe tema Codului fiscal, care vor avea loc in 20 august, formatiunea sa vine fara mandat, insa in Parlament va vota politic alaturi de.

Alina Gorghiu: Discutiile tehnice dintre Putere si Opozitie pe tema Codului Fiscal au aratat deschidere catre o abordare rationala si prudenta privind relaxarea fiscalitatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca disctiile dintre reprezentantii partidelor, pe tema Codului Fiscal au aratat deschidere catre o abordare prudenta pevind.

Tariceanu: Pe 24 august, la ora 15.00, vom avea plenul sesiunii extraordinare in care se va discuta cerearea presedintelui de reexaminare a Codului Fiscal (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca pe 24 august va avea loc o sesiune extraordinara a Parlamentului in care se va discuta cerearea de reexaminare a Codului Fiscal formulata de pres.

Artizanul Codului Fiscal paraseste Guvernul

Dan Manolescu, artizanul rescrierii Codului Fiscal si a celui de procedura fiscala, va parasi functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice, scrie Hotnews. ro, care citeaza surse din piata.

Alina Gorghiu anunta ca PSD este de acord cu o noua varianta a Codului Fiscal

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a anuntat, miercuri, pe contul sau de Facebook ca Partidul Social Democrat va accepta o noua varianta a Codului Fiscal, diferita de cea initiala care prevedea reducerea TVA la 19%.

Gabriel Oprea, despre discutiile tehnice pe tema Codului fiscal: UNPR participa fara niciun mandat. Vom vota politic in Parlament in cadrul coalitiei de guvernare (VIDEO)

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, marti, formatiunea pe care o conduce va merge fara mandat la discutiile tehnice pe tema Codului fiscal, programte pe 20 agust. in Parlament, UNPR va vota politic.

Partidele au decis reducerea TVA in doua trepte: 20% de la 1 ianuarie 2016, 19% la inceputul lui 2017. Se va pastra supra-acciza pentru carburanti pana in 2017. Deficitul bugetar - circa 2%. Sesiune extraordinara luni, la ora 15.00

Partidele parlamentare au avut joi dimineata discutiile tehnice pe marginea Codului Fiscal retrimis de presedintele Klaus Iohannis legislativului. Eugen Nicolicea a anuntat la finalul negocierilor tehnice intre partide ca TVA va fi scazuta in trepte, la 20% de la 1 ianuarie 2016 si 19% incepand cu 1 ianuarie 2017. Calin Popescu Tariceanu, anunta convocarea sesiunii extraordinare luni, 24 august, ora 15.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )