Libnet.ro
UNICEF

13:31

Se reface gloriosul tandem? Presa internationala vede drept inevitabila revenirea lui Darren Cahill in echipa Simonei Halep (VIDEO)

B1 B1,
Se reface gloriosul tandem? Presa internationala vede drept inevitabila revenirea lui Darren Cahill in echipa Simonei Halep (VIDEO)

Simona Halep a intrerupt colaborarea cu Darren Cahill, in finalul anului 2018, dupa ce australianul s-a hotarat sa petreaca un an alaturi de familia sa. Ei, bine, chiar si asa, presa internationala vede. continuă pe B1

Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Ce ne facem daca acuzatiile sunt reale?

Conflictul s-a mutat pe alte fronturi! Premierul Viorica Dancila o ataca pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Oficialul, in timp ce isi ascutea sabiile, a subliniat ca inainte de orice Kovesi sa-si rezolve problemele din justitie. Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala Viorica Dancila a .

Presa internationala, la picioarele lui Halep dupa victoria de la Wimbledon: O nauceste pe Serena Williams A zdrobit tentativa Serenei Williams de a obtine cel de-al 24-lea Grand Slam (VIDEO)

Presa internationala a elogiat-o pe Simona Halep dupa victoria din finala de la Wimbledon: A naucit-o pe Serena Wiiliams, scrie The Guardian. Halep a devorat-o pe Serena Williams, scriu jurnalistii francezi, in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )