Libnet.ro
UNICEF

08:15

Refacerea sectiei de boli infectioase de la Spitalul Militar ROL 2 s-a impus in principal din cauza conditiilor meteorologice. Comandantul Simona Ionescu, apel la respectarea regulilor

B1 B1,
Refacerea sectiei de boli infectioase de la Spitalul Militar ROL 2 s-a impus in principal din cauza conditiilor meteorologice. Comandantul Simona Ionescu, apel la respectarea regulilor

Col. dr. Simona Ionescu, comandantul Spitalului Militar ROL 2, a subliniat ca refacerea sectiei de boli infectioase s-a impus in aceasta perioada in principal din cauza conditiilor. continuă pe B1

MApN: Se reiau internarile la Spitalul Militar ROL 2 din Bucuresti. Lucrarile de modernizare si extindere a capacitatii de tratament au fost finalizate

Lucrarile de modernizare si extindere a capacitatii de tratament de la Spitalul Militar ROL 2, care a fost instalat in incinta InstitutuluiAna Aslan, au fost finalizate sambata, 1 august, anunta.

Simona Ionescu, comandantul Spitalului Militar ROL 2, apel la respectarea regulilor: Purtarea mastii, spalatul pe maini si distanta fizica sunt singura cale sa limitam extinderea epidemiei (VIDEO)

Col. dr. Simona Ionescu, comandantul Spitalului Militar ROL 2, a subliniat ca refacerea sectiei de boli infectioase s-a impus in aceasta perioada in principal din cauza conditiilor meteorologice. Cu.

Spitalul militar de la Institutul Ana Aslan a fost redeschis pentru pacienti cu Covid

Spitalul militar tip ROL 2, instalat in curtea Institutului Ana Aslan de la Otopeni, a fost redesc.

Fostul manager al Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, candidatul PSD la Primaria Timisoara

Biroul Permanent Judetean al PSD Timis a decis, in unanimitate, validarea candidaturii pentru Primaria Timisoara, a medicului Vichita Lazureanu, fost manager al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Este primul candidat femeie al PSD Timis pentru aceasta functie.

MApN anunta ca reia de duminica internarile la Spitalulul Militar ROL 2 instalat in incinta Institutului Ana Aslan

MApN anunta ca reia de duminica internarile la Spitalulul Militar ROL 2 instalat in incinta Institutului Ana Aslan, dupa ce a finalizat lucrarile de modernizare si extindere.

Ochelarii pot creste nivelul de protectie impotriva COVID-19, sugereaza un expert in boli infectioase

Un experi american in preventia bolilor infectioase atrage atentia asupra infectarii cu COVID-19 prin contactul stropilor de saliva cu ochii. Acesta recomanda purtarea ochelarilor sau a vizierei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )