Libnet.ro
UNICEF

11:00

Referendum 2018. Claudiu Manda, dupa ce a votat: La nunta nu vreau sa ma gandesc daca voi fi socru mare sau mic

Adevărul Adevărul,
Referendum 2018. Claudiu Manda, dupa ce a votat: La nunta nu vreau sa ma gandesc daca voi fi socru mare sau mic

Senatorul PSD Claudiu Manda, seful comisiei parlamentare de control al SRI, a votat sambata la Craiova. La iesire a declarat ca a votat la referendum pentru ca nu vrea sa aiba batai de cap la nunta fiului sau. Dupa o jumatate de ora, a ajuns la urne in Craiova si Lia Olguta Vasilescu. Ministra Muncii a venit pentru prima data neinsotita de fiul si nepoata sa, cei doi copii despre care spune mereu ca-i poarta noroc. continuă pe Adevărul

REFERENDUM FAMILIE 2018. Claudiu Manda a votat la referendum pentru ca nu vrea sa-si puna problema la nunta daca va fi socru mare sau socru mic

Senatorul PSD Claudiu Manda,seful Comisiei de Control SRI, a declarat, sambata, ca a votat la referendum pentru ca nu vrea sa isi puna problema, la nunta, daca va fi socru mare sau socru.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Decizia lui Claudiu Manda: Daca se va dori altceva...

Senatorul PSD Claudiu Manda nu are dubii privind optiunea sa la Refrendumul pentru familie. Claudiu Manda spune ca Referendumul va face mai dificila legiferarea casatoriilor gay in viitor pentru ca va trebui sc.

Claudiu Manda si familia traditionala: Socru mare sau socru mic? Cum il ridica in slavi presa locala pe sotul Olgutei: Are intotdeauna aparitii remarcate de femeile din jurul sau! (FOTO)

Presedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat, sambata, dupa ce a votat la referendumul pentru redefinirea familiei, ca s-a prezentat la urne pentru ca nu vrea sa isi puna problema daca.

REFERENDUM FAMILIE 2018.Cifrele finale dupa prima zi de referendum in strainatate

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat ca sambata au votat in strainatate 45. 797 de persoane, cele mai multe dintre acestea in Italia si Spania unde sunt amenajate si cele mai.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mihai Nesu a votat la referendum

REFERENDUM FAMILIE 2018 Mihai Nesu a votat, sambata dimineata, la referendumul pentru familie si a indemnat pe toata lumea sa faca la fel. Fostul fotbalist este un sustinator al modificarii constitutiei.

Referendum 2018. Cati salajeni au votat la Referendum pana la ora 10

Biroul Electoral Central da publicitatii, din trei in trei ore, prezenta la vot pentru Referendumul privind redefinirea familiei. Prima raportare a vizat prezenta la ora 10.

VIDEO Referendum 2018. Primarul Slatinei, la iesirea de la urne: Am venit impreuna cu sotia, mai clar de-atat...

Primarul Slatinei, seful CJ Olt si unul dintre deputatii PSD de Olt au votat, sambata dimineata, la doua sectii din Slatina, facand si declaratii la iesirea de la urne.

FOTO Referendum 2018. Judetul Timisul a surclasat Vasluiul la prezenta la urne, raportatata pentru ora 19.00. Ce procente s-au inregistrat in vestul tarii

In prima zi de Referendum pentru redefinirea familiei in Constitutie, prezenta la urne in Tinmis a fost scazuta, dar peste media nationala. Biroul Electoral Central a facut publica rezultatele pentru ora 19.

FOTO Referendum 2018. Judetul Timis a surclasat Vasluiul la prezenta la urne. Ce procente s-au inregistrat in vestul tarii

In prima zi de Referendum pentru redefinirea familiei in Constitutie, prezenta la urne in Tinmis a fost scazuta, dar peste media nationala. Biroul Electoral Central a facut publica rezultatele pentru ora 21.

FOTO Referendum 2018. Judetul Timisul a surclasat Vasluiul la prezenta la urne. Ce procente s-au inregistrat in vestul tarii.

In prima zi de Referendum pentru redefinirea familiei in Constitutie, prezenta la urne in Tinmis a fost scazuta, dar peste media nationala. Biroul Electoral Central a facut publica rezultatele pentru ora 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )