Libnet.ro
UNICEF

14:15

REFERENDUM FAMILIE 2018. Dosar penal pentru un barbat care a votat de doua ori la referendum. Explicatia lui este incredibila

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Dosar penal pentru un barbat care a votat de doua ori la referendum. Explicatia lui este incredibila

Un barbat din Calarasi s-a ales, duminica,cu dosar penal dupa ce a votat de doua ori, motivand ca prima oara a votat in numele mamei sale, au informat reprezentantii. continuă pe Antena3

REFERENDUM FAMILIE 2018. Politistii au deschis primul dosar penal. Un barbat nu a fost lasat sa voteze cu pasaportul

Politistii au deschis dosar penal, in prima zi a desfasurarii Referendumului, pentru impiedicarea dreptului de vot. Este cazul unui barbat din Ploiesti care a sesizat politia cu privire la faptul.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Dan Barna: Multumesc celor care au facut ca acest proces sa fie unul democratic

Presedintele USR,Dan Barna, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. La o manastire la care s-a inregistrat prezenta la urne de aproape 400% au fost trimise inca 600 de buletine de vot

Un numar de 600 de buletine de vot au fost trimise in plus la sectia de votare Vinatori Neamt, de care apartine Manastirea Sihastria, unde prezenta la vot se apropie,.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un primar din Teleorman isi explica alegerea: Nu ma vad cu tricolorul sfant pe piept, cununand doi barbati.Cui ii spun sa sarute mireasa?

Primarul orasului Zimnicea din judetul Teleorman, Petrica Pirvu, declara ca a votat sambata pentru familia traditionala. Am votat pentru familia.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Unei jurnaliste i-au fost taiate anvelopele masinii, in fata unei sectii de votare. Anuntul facut de Politie

Politia Dambovita a anuntat ca face cercetari si va deschide dosar penal dupa ce unei jurnaliste, observator la o sectie de votare, i-au fost intepate anvelopele.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Catolica din Romania reafirma ca la temelia familiei se afla casatoria dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reafirma, prin vocea episcopilor sai, dupa desfasurarea referendumului din 6-7 octombrie, ca la temelia familiei se afla casatoria liber.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Sociologul Marius Pieleanu, despre cine pierde in urmareferendumului

Sociologul Marius Pieleanu a spus, duminica, faptul ca cei care vor pierde in urma referendumului pentru familie sunt PSD si PNL. Este un esec ca tem.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Coalitia pentru Familie acuza PSD de boicotarea Referendumului

Coalitia pentru Familie acuza dur PSD si restul partidelor politice pentru prezenta scazuta la referendum. Comitetul de Initiativa pentru promovarea propunerii legislative a cetaten.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mihai Nesu a votat la referendum

REFERENDUM FAMILIE 2018 Mihai Nesu a votat, sambata dimineata, la referendumul pentru familie si a indemnat pe toata lumea sa faca la fel. Fostul fotbalist este un sustinator al modificarii constitutiei.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Victor Rebengiuc, mesaj clar pe tema REFERENDUMULUI pentru familie

REFERENDUM FAMILIE 2018Unul dintre marii artisti romani care isi exprima opinia despre Referendumul pentru redefinirea familiei este actorul Victor Rebengiuc, care sustine, raspicat, faptul ca nu va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )