Libnet.ro
UNICEF

09:45

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban: Referendumul este cea mai importanta forma de exercitare a democratiei

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban: Referendumul este cea mai importanta forma de exercitare a democratiei

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat vineri, la Arad, ca referendumul de sambata si duminica vizeaza o problema de constiinta si de aceea liberalii nu s-au pozitionat politic in legatura cu. continuă pe Antena3

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce a declarat Marcel Iures despre Referendumul pentru familie

Actorul Marcel Iures spune ca nu este interesat de acest referendum. Pe mine personal nu ma intereseaza, eu traiesc normal, firesc, dar nu trebuie sa devenim eroi ai firescului,.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Care este numarul romanilor cu drept de vot, luat in calcul la referendumul pentru familie

Numarul total de alegatori inscrisi in Registrul electoral la data de 2 octombrie 2018 este de 18. 721, potrivit Autoritatii Electorale Permanente AEP). Numarul total al.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Evanghelica C.A. din Romania, despre participarea la referendum

in timp ce Biserica Ortodoxa Romana ii indeamna pe romani sa iasa la vot la referendumul pentru familie din 6 si 7 octombrie, prezidiul Bisericii Evanghelice C. din Romania.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Evanghelica C.A. din Romania: Un referendum initiat de o putere dictatoriala nu poate fi sustinut! Fiecare e liber sa decida daca participa sau nu

in timp ce Biserica Ortodoxa Romana ii indeamna pe romani sa iasa la vot la referendumul pentru familie din 6 si 7 octombrie, prezidiul Bisericii Evanghelice C. din Romania.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Numarul total de cetateni cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral

Numarul total de cetateni cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral este de 18. 674, care pot vota la referendum in 18. 662 de sectii organizate in tara si 378 in.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Tudorel Toader: Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus marti, printr-o postare pe Facebook, ca va participa la Referendum si va vota Da, pentru ca este nevoie de copii sanatosi si.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Paine cu pliante pro referendum la vanzare

Mai multe imagini cu pachete de paine continand pliante pro referendum au fost publicate pe diverse pagini de socializare. Fotografiile au creat o adevarata isterie in mediul virtual. Sursele au indicat ca.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce a facut Simona Halep imediat dupa ce a fost intrebata daca va merge la referendum

SimonaHalep a revenit, luni noaptea, in tara pentru a face un RMN si a afla cat de grava e problema la spate cu care s-a confruntat la Wuhan si Beijing.

REFERENDUM FAMILIE 2018. MAI: Infractiunile electorale se aplica si la Referendum

Reprezentantii MAI precizeaza faptul ca indeamna cetatenii sa sesizeze daca identifica nereguli la vot, intrucat infractiunile electorale si contraventiile se aplica si in.

PREZENTA REFERENDUM FAMILIE 2018. Dusa: Peste 480.000 de cetateni cu drept de vot din Mures sunt asteptati la referendum

Prefectul judetului Mures, Mircea Dusa, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in judet sunt asteptati la urne 480. 064 de cetateni cu drept de vot, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )