Libnet.ro
UNICEF

13:00

REFERENDUM FAMILIE 2018.Fotbalisii de la FCSB au votat in echipa la referendumul pentru familie

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE 2018.Fotbalisii de la FCSB au votat in echipa la referendumul pentru familie

Fotbalisii de la FCSB au votat in echipa la referendumul pentru familie. Jucatorii au mers, sambata seara, impreuna cu membri ai staff-ului, sa voteze la. continuă pe Antena3

REFERENDUM FAMILIE 2018. Carmen Dan, noi precizari pentru referendumul pentru familie

Carmen Dan a facut noi precizari cu privire la referendumul pentru familie. Ministrul de Interne a declarat ca persoanele implicate in acest proces vor fi platiti pentru orele suplimentare. Vreau sa ii.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum va modifica referendumul Constitutia

Referendumul pentru familie din 6-7 octombrie 2018 ar putea duce la modificarea Constitutiei, daca va fi validat. Plenul Senatului, in calitate de for decizional, a adoptat in 11 septembrie proiectul legislativ.

Patriarhul Daniel a votat la referendumul pentru familie: Participarea la vot este un drept, o onoare si o binecuvantare (VIDEO)

Patriarhul Daniel a votat sambata dimineata la referendumul pentru redefinirea familiei. Acesta s-a prezentat la urne la sectia deschisa la Scoala nr. 74 Ienachita Vacarescu din Bucuresti. La.

BEC: Prezenta la vot, la ora 10.00, a fost de 0,97%. 177.941 de romni au votat la referendumul pentru familie, peste jumatate dintre ei n mediul urban

Pana la ora 10. 00, prezenta la vot la referendumul pentru familie a fost de 0,97%, potrivit raportarii Biroului Electoral Central BEC). Peste jumatate dintre cei care au votat sunt din mediul urban. Pentru a fi validat, la referendum trebuie sa participe cel putin 30% dintre alegatorii inscrisi in listele electorale permanente.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Gratiela Gavrilescu: Am votat pentru ca sanatate acestui popor si a intregii omeniri sa continue

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu a declarat, dupa ce a iesit din sectia de votare, ca a votat la referendumul pentru redefinirea familiei pentru ca sanatate acestui popor si a intregii omeniri sa.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum ar fi votat Adrian Nastase

Premierul Adrian Nastase a declarat, pentru DC News, ce optiune ar fi avut la Referendumul pentru redefinirea familiei daca nu ar fi avut interdictie din partea instantei de a vota. Adrian Nastase.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Prezenta la vot pana la ora 21:00 este 5,72%

Pana la ora 21,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 5,72 % dintre alegatori, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Prezenta la vot pana la ora 19:00 este 5,15%

Pana la ora 19,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 5,15% dintre alegatori, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central. Numarul.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Sectiile de votare s-au inchis. Procesul electoral va fi reluat duminica, la ora 7.00

Sectiile de votare s-au inchis sambata seara, la ora 21,00;pana la ora 19,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 5,15% dintre alegatori, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un primar din Teleorman isi explica alegerea: Nu ma vad cu tricolorul sfant pe piept, cununand doi barbati.Cui ii spun sa sarute mireasa?

Primarul orasului Zimnicea din judetul Teleorman, Petrica Pirvu, declara ca a votat sambata pentru familia traditionala. Am votat pentru familia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )