Libnet.ro
UNICEF

00:07

REFERENDUM FAMILIE. Ministrul finantelor publice va vota Da la Referendumul din 6-7 octombrie

Antena3 Antena3,
REFERENDUM FAMILIE. Ministrul finantelor publice va vota Da la Referendumul din 6-7 octombrie

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, si-a anuntat optiunea la Referendumul familiei, care va fi organizat in datele de 6 si 7 octombrie. Am sa merg la referendum si am sa votez Da, a declara. continuă pe Antena3

REFERENDUM familie. Mesajul scris pe un bloc din centrul Timisoarei: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau

REFERENDUM familie. Pe un bloc din centrul Timisoarei a aparut un banner de circa 15 metri lungime, cu un mesaj care se vrea a fi unul care sa ii incurajeze pe oameni sa participe la referendumul pentru familie.

REFERENDUM FAMILIE. Buletinele de vot, gata in cateva zile. Peste 72 de tone de hartie vor fi folosite

Ministrul afacerilor interne a condus prima sedinta a Comisiei Tehnice Centrale pentru pregatirea referendumului pentru revizuirea Constitutiei. Spre deosebire de procesele electorale din.

Gabriela Firea: Voi spune DA la Referendumul din 6-7 octombrie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat pe Facebook ca va merge la referendumul din 6-7 octombrie si va vota DA. Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor. Pentru mine, casatoria inseamna comuniunea bazata pe iubire si respect dintre o femeie si un barbat. Voi spune DA laReferendumul din 6-7 octombrie!, a postat aceasta pe Facebook.

Ministrul Finantelor: Astazi nu sunt date ca ar urma o criza economica. Romania este o tara stabila macroeconomic

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca nu exista date ca ar urma o criza economica pentru Romania, care este stabila macroeconomic.

Gabriela Firea: Voi spune da la referendumul din 6 - 7 octombrie

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea, precizeaza ca va spune da la referendumul din 6 - 7 septembrie, adaugand ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor.

Politico, despre referendumul din Romania: Guvernul spera ca o sa faca oamenii sa uite esecurile sale

Publicatia Politico critica decizia autoritatilor romane de a organiza un referendum pentru redefinirea familiei si numeste aceasta mutare o incercare de a-i face pe votanti sa uite esecurile guvernarii, noteaza Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )