Libnet.ro
UNICEF

13:00

Referendum pe justitie in ziua alegerilor europarlamentare: Klaus Iohannis a anuntat ca este aproape hotarat sa il convoace pe 26 mai (VIDEO)

B1 B1,
Referendum pe justitie in ziua alegerilor europarlamentare: Klaus Iohannis a anuntat ca este aproape hotarat sa il convoace pe 26 mai (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca este aproape hotarat sa convoace un referendum pe justitie in ziua alegerilor europarlamentare. Eu sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26. continuă pe B1

PONTA: Daca as fi in locul lui Iohannis, as face referendum in ziua alegerilor europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, ieri seara, la Digi 24, ca, daca ar fi in locul presedintelui Klaus Iohannis, ar convoca referendum in ziua alegerilor europarlamentare, pentru ca 26 mai trebuie sa fie un moment in care romanii sa se exprime asupra legitimitatii celor care ne conduc.

Ponta: Daca as fi in locul lui Iohannis, as face referendum in ziua alegerilor europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni seara, la Digi 24, ca, daca ar fi in locul presedintelui Klaus Iohannis, ar convoca referendum in ziua alegerilor europarlamentare, pentru ca 26 mai trebuie sa fie un moment in care romanii sa se exprime asupra legitimitatii celor care ne conduc.

Rovana Plumb: in ziua alegerilor europarlamentare nu ar trebuie sa existe si un referendum

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca este de parere ca in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum, transmite Mediafax.

Rovana Plumb: in ziua alegerilor europarlamentare nu ar trebui sa existe si un referendum

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca este de parere ca in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum, transmite Mediafax.

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare pe 26 mai. S-a vorbit mult despre referendum si am spus ca lucrurile trebuie evaluate din multe puncte de vedere.

Teorie-bomba. Ce s-ar intampla la referendumul pe care il doreste Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este aproape hotarat sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare. Seful statului a spus ca un referendum nu poate sa.

Rovana Plumb: in ziua alegerilor pentru Parlamentul European, nu ar trebui sa mai fie in desfasurare si un referendum

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminica, la Braila, ca din punctul sau de vedere in ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui sa se organizeze si un referendum. Cred.

Klaus Iohannis, la summitul PPE de la Bucuresti: Actuala guvernare e un esec

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul PPE de la Bucuresti, eveniment in cadrul caruia se lanseaza candidatii PNL la alegerile europarlamentare. Ma bucur nespus de mult si sunt emotionat sa.

Klaus Iohannis, atacat din PNL pe tema referendumului

Lovitura pentru presedintele Klaus Iohannis chiar din interiorul partidului care il sustine la alegerile prezidentiale din acest an. Senatorul PNL, Alin Gorghiu, spune ca referendumul pentru justitie pe care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )