Libnet.ro
UNICEF

22:31

Ce referendum pregateste Iohannis pentru ziua scrutinului europarlamentar

Playtech Playtech,
Ce referendum pregateste Iohannis pentru ziua scrutinului europarlamentar

Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai, dar s-ar putea sa fii chemat in aceeasi zi sa te pronunti si pe un referendum legat de justitie, anuntat de Klaus Iohannis, dar care care nu a fost inca organizat. Presedintele Klaus Iohannis ar fi inceput sa lucreze la strategia pentru declansarea unui referendum pe justitie in [] . continuă pe Playtech

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 250,71 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 250,71 lei/MWh, in intervalul orar 18.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 297,03 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 297,03 lei/MWh, in intervalul orar 18.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a ajuns la 86 lei/MWh

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 86 de lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 278 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 278 lei/MWh, in intervalul orar 18.

VIDEO Mesajul lui Iohannis pentru cei care protesteaza astazi, de la ora 15.00, pentru autostrazi: Sunt alaturi de ei. Si eu

Preseditele Klaus Iohannis le-a transmis celor care vor intrerupe astazi activitatea pentru 15 minute, de la ora 15. 00, la initiativa suceveanului Stefan Mandachi, ca este alaturi de ei. Sute de firme si mii de oameni din toate colturile tarii au anuntat ca sustin protestul pentru construirea de autostrazi si isi vor suspenda astazi activitatea timp de 15 minute, de la ora 15.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )