Libnet.ro
UNICEF

21:45

Referendumul din Crimeea este o farsa, apreciaza William Hague

Antena3 Antena3,
Referendumul din Crimeea este o farsa, apreciaza William Hague

Marea Britanie a condamnat duminica referendumul din Crimeea privind alipirea la Rusia, calificandu-l o farsa, si refuza sa recunoasca rezultatul sau, informeaza AFP. Secretarul Foreign. continuă pe Antena3

Secretarul Foreign Office, William Hague: Referendumul din Crimeea este o farsa.

Marea Britanie condamna referendumul din Crimeea privind alipirea la Rusia, calificandu-l o farsa, si refuza sa recunoasca rezultatul sau, informeaza Mediafax. Secretarul Foreign Office, William Hague, a apreciat, intr-o interventie avuta cu o zi inaine de o reuniune a ministrilor de Externe din UE, ca referendumul reprezinta o incalcare a Constitutiei ucrainene. Citeste si: Crimeea va solicita luni alipirea la Rusia Nimic din modul de desfasurare a referendumului nu ne poate convinge ca .

Vladimir Putin: Referendumul din Crimeea este in conformitate cu reglementarile internationale

Referendumul din Crimeea este in conformitate cu dreptul international si cu Carta Natiunilor Unite, i-a transmis presedintele Rusiei, Vladimir Putin, secretarului general ONU, Ban Ki-moon. Domnii Putin si Ban.

Vladimir Putin: Referendumul din Crimeea este in conformitate cu reglementarile internationale

Referendumul din regiunea ucraineana Crimeea este in conformitate cu dreptul international si cu Carta Natiunilor Unite, i-a transmis, vineri, presedintele rus Vladimir Putin, secretarului general al ONU, Ban.

UE: Referendumul din Crimeea este ilegal si ilegitim, iar rezultatul acestuia nu va fi recunoscut.

Referendumul este ilegal si ilegitim, iar rezultatul acestuia nu va fi recunoscut, au declarat presedintii Consiliului European Herman Van Rompuy si Comisiei Europene CE) Jose Manuel Barroso intr-un comunicat comun, informeaza Mediafax. Acest scrutin este, in opinia europenilor, contrar Constitutiei ucrainene si regulilor internationale, adauga ei. Citeste si: REFERENDUM IN CRIMEEA. Votul a inceput. Rusii retrag miliarde de dolari din Vest, de teama sanctiunlor economice. Iateniuk .

Consiliul European: Referendumul din Crimeea este neconstitutional

Consiliul Europei a apreciat intr-un raport preliminar ca referendumul anuntat duminica privind o alipire a Crimeei la Rusia nu este compatibil cu principiile constitutionale. Daniel Holtgen, un purtator de.

Basescu: Romania considera ilegal referendumul din Crimeea.

Presedintele Traian Basescu spune ca Romania nu este de acord cu referendumul din Crimeea. Ractia seful statului vine dupa declaratia de presa comuna a presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, si a presedintelui Comisiei Europene, domnul Jose Manuel Durao Barroso. Citeste si: UE: Referendumul din Crimeea este ilegal si ilegitim, iar rezultatul acestuia nu va fi recunoscut Va prezentam declaratia de presa comuna sustinuta de cei doi oficiali la finalul .

Referendumul din Crimeea s-a incheiat. Exit poll: 93% dintre votanti au ales alipirea la Rusia/ Moscova si Kievul au incheiat un armistitiu in Crimeea pana pe 21 martie

Locuitorii peninsulei ucrainene Crimeea au optat duminica pentru alipirea la Rusia intr-un referendum denuntat de intreaga lume, dar sustinut de Moscova. Primele exit polll-uri indica faptul ca o proportie covarsitoare a voturilor, peste 90%, au fost in favoarea ruperii de Ucraina si intrarii in Rusia, in conditiile in care agentiile ruse de stiri anunta ca prezenta la vot a fost de peste 80%. Referendumul din Crimeea a alarmat fosta republica sovietica si a declansat cea mai grava criza in relatiile dintre Occident si Rusia de la Razboiului Rece. Kremlinul a anuntat in repetate randuri ca va respecta rezultatul votului in timp ce occidentul reitereaza ca acesta este lipsit de legitimitate. Autoritatile regionale au anuntat ca vor demara luni procedurile pentru alipirea Crimeei la Rusia. In alta ordine de idei, Moscova si Kievul au ajuns duminica la un armistitiu in Crimeea pana pe data de 21 martie.

Traian Basescu: Romania considera ilegal referendumul din Crimeea si nu va recunoaste rezultatele lui

Romania considera ilegal referendumul din Crimeea pentru separarea de Ucraina si alipirea la Rusia si nu va recunoaste rezultatele lui, arata presedintele Traian Basescu intr-un comunicat transmis duminica de Administratia Prezidentiala. Potrivit sefului statului, un scrutin organizat sub amenintarea ocupatiei militare nu poate intruni normele unui proces democratic care sa poata fi recunoscut si legitimat de comunitatea internationala.

Consiliul de Securitate al NATO se reuneste sambata pentru a discuta despre referendumul din Crimeea

Membrii Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite se vor reuni de urgenta, sambata, pentru a vota o rezolutie occidentala care denunta referendumul din Crimeea, relateaza AFP, conform Mediafax. Reuniunea.

John Kerry: Daca referendumul din Crimeea nu va fi anulat, Rusia risca sanctiuni suplimentare

Daca referendumul din Crimeea se va desfasura, Rusia risca sanctiuni suplimentare, a avertizat secretarul de Stat american, John Kerry, citat de BBC News. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a spus clar ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )