Libnet.ro
UNICEF

09:30

Referendumul pentru redefinirea casatoriei va avea loc pe 7 octombrie

Hotnews Hotnews,
 Referendumul pentru redefinirea casatoriei va avea loc pe 7 octombrie

Conducerea PSD a decis, sambata, in timpul sedintei grupurilor parlamentare, ca referendumul pentru redefinirea notiunii de casatorie in Constitutie va avea loc pe 7 octombrie, au declarat surse pentru HotNews. continuă pe Hotnews

Referendumul pentru redefinirea casatoriei va avea loc pe 7 octombrie- surse

Conducerea PSD a decis, sambata, in timpul sedintei grupurilor parlamentare, ca referendumul pentru redefinirea notiunii de casatorie in Constitutie va avea loc pe 7 octombrie, au declarat surse pentru HotNews.

Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc pe 7 octombrie- surse

Conducerea PSD a decis, sambata, in timpul sedintei grupurilor parlamentare, ca referendumul pentru redefinirea notiunii de casatorie in Constitutie va avea loc pe 7 octombrie, au declarat surse pentru HotNews.

PSD a stabilit data pentru referendumul privind redefinirea familiei in Constitutie

Referendumul privind redefinirea familiei in Constitutie va avea loc in 7 octombrie, a anuntat, sambata seara, la Neptun, liderul PSD, Liviu Dragnea.

PSD a stabilit data cand va avea loc refendumul pentru familia traditionala

Referendumul pentru modificarea Constitutie astfel incat familia sa fie definita drept casatoria intre un barbat si o femeie va avea loc pe 7 octombrie. Acest lucru a fost stabilit in cadrul Comitetului.

Liviu Dragnea: Referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie

Referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, sambata, la finalul sedintei CExN de la Neptun. Am mai vorbit despre referendum . ) Am dat un vot in.

Evaluarea Nationala 2019 Prima proba scrisa va avea loc pe 18 iunie

Inscrierea absolventilor clasei a VIII-a la Evaluarea Nationala 2019 se va face in perioada 3 - 7 iunie, iar prima proba va avea loc pe 18 iunie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei. De asemenea, in perioada 3 - 7 iulie 2019 va avea loc completarea optiunilor din fisele de inscriere pentru admiterea la liceu, iar repartizarea la liceu va avea loc pe 12 iulie.

Ministerul Justitiei: Cei sase candidati la sefia DNA ndeplinesc conditiile legale. Interviurile vor avea loc pe 3 si 4 septembrie

Ministerul Justitiei anunta, miercuri, ca toti candidatii la sefia DNA indeplinesc conditiile legale si au fost declarati admisi pentru participarea la concurs, cei sase procurori urmand a sustine interviul in fata comisiei prezidate de ministrul Tudorel Toader in perioada 3-4 septembrie, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )