Libnet.ro
UNICEF

20:30

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana, invalidat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana, invalidat

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana a fost invalidat din cauza prezentei scazute la urne, de 43,20%, potrivit datelor finale date publicitatii astazi de catre Biroul Electoral Judetean Alba, transmite HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana a fost invalidat

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana a fost invalidat din cauza prezentei scazute la urne, de 43,20%, potrivit datelor finale date publicitatii luni de catre Biroul Electoral Judetean Alba, potrivit Agerpres.

Prezenta scazuta la referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana

Prezenta la referendumul local organizat, duminica, in 35 de comune si orase din judetul Alba privind proiectul minier de la Rosia Montana si mineritul din Apuseni este scazuta, pana la ora 10. 00 prezentandu-se la consultarea publica doar 1. 415 persoane, transmite Mediafax.

Prezenta redusa la referendumul pentru proiectul minier de la Rosia Montana

Potrivit Biroului Electoral Judetean pentru Referendum, prezenta la urne este monitorizata in 63 din cele 148 de sectii de votare amenajate in judetul Alba pentru referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana si mineritul din Apuseni, adica pentru jumatate plus unu din numarul alegatorilor chemati la consultarea publica, transmite Realitatea. net.

Romanii au spus DA la referendumul privind mineritul din Rosia Montana

Procesul electoral la referendumul desfasurat duminica in mai multe comune si orase din Alba s-a incheiat la orele 23,00, cu doua ore mai tarziu decat la alegerile parlamentare, fara a fi inregistrate.

Referendumul privind proiectul Rosia Montana si mineritul din Apuseni a fost invalidat

Referendumul local organizat, duminica, in 35 de comune si orase din judetul Alba privind proiectul minier de la Rosia Montana si mineritul din Apuseni a fost invalidat, in conditiile in care la acesta au participat 43,20 % din cetatenii cu drept de.

Vezi ce au raspuns locuitorii din Alba la referendumul privind mineritul din Rosia Montana

Procesul electoral la referendumul desfasurat duminica in mai multe comune si orase din Alba s-a incheiat la orele 23,00, cu doua ore mai tarziu decat la alegerile parlamentare, fara a fi inregistrate.

Prezenta redusa la referendumul pentru proiectul minier de la Rosia Montana

Update 16:23 Pana la ora 14:00, la cele 63 de sectii de vot monitorizate de autoritatea electorala permanenta s-au prezentat la urne un numar de 5. 854 de alegatori dintr-un total de 36. 391 de alegatori inscrisi pe liste, conform Realitatea. net.

Alba: Referendumul privind mineritul din Muntii Apuseni, invalidat din cauza prezentei scazute.

Referendumul desfasurat in 35 de unitati administrativ-teritoriale din Alba privind mineritul din Muntii Apuseni a fost invalidat din cauza prezentei scazute la urne, de 43,20%, potrivit datelor finale date publicitatii luni de catre Biroul Electoral Judetean Alba, informeaza Agerpres. Pentru ca referendumul sa fi fost validat, prezenta la vot trebuia sa fie de jumatate plus unu dintre alegatori. In patru orase si 31 de comune, 72. 490 de cetateni au fost asteptati sa se pronunte daca sunt sau .

Rosia Montana: Desi referendumul a fost INVALIDAT, oamenii din Apuseni NU RENUNTA. ...

Pe 9 decembrie, odata cu alegerile parlamentare, in judetul Alba a fost organizat un referendum local pe tema relansarii activitatii de minerit la Rosia Montana. Cu toate ca referendumul a fost invalidat ca urmare a prezentei scazute la vot, 62,45 % dintre cei care au ales sa isi exprime optiunea au votat Da. Din acest motiv, Cristian Albu, presedintele Sindicatului Viitorul Mineritului din Rosia Montana, a trimis un comunicat de presa Romania libera in care precizeaza ca oamenii din .

Lider sindicat Rosia Montana: Guvernul sa tina cont de vointa oamenilor si sa ...

Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului din Rosia Montana, Cristian Albu, cere public Guvernului sa tina cont de vointa oamenilor de la referendumul local din Alba si sa reporneasca mineritul, explicand ca prezenta a fost scazuta la urne din cauza ca vremea in Apuseni a fost foarte dificila. Presedintele Sindicatului Viitorul Mineritului din Rosia Montana, Cristian Albu, afirma, intr-un comunicat de presa transmis luni, ca la referendumul local privind proiectul de la Rosia Montana si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )