Libnet.ro
UNICEF

13:30

Regal de muzica clasica la cea de-a X-a editie a festivalului Classics for Pleasure, Sibiu

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Regal de muzica clasica la cea de-a X-a editie a festivalului Classics for Pleasure, Sibiu

In perioada 13 15 august 2020 Piata Mare din Sibiu a gazduit cea de-a X-a editie a festivalului Classics for Pleasure. 10 Years of Enchantment, dedicata sarbatoririi a 250 de ani de la nasterea legendarului compozitor Ludwig Van Beethoven. Primul concert din cadrul festivalului s-a intitulat Enchanting Classics si a deschis editia din 2020 . continuă pe Ceaşca de Cultură

Seri de Opera Estivala - Concertele in aer liber continua si in luna septembrie: Ne bucuram sa daruim din sufletul nostru de artisti pentrusufletul atat de generos al publicului nostru iubitor de muzica clasica (VIDEO)

Vesti bune pentru iubitorii de muzica clasica! Acestia se pot bucura in continuare de seria de concerte sustinute in aer liber din cadrul Stagiunii Seri de Opera Estivale. Accesul la concerte se va face cu mini.

Iubitorii de muzica clasica sunt asteptati la Opera Nationala, in weekendul 22-23 august, la Seri de Opera Estivale (VIDEO)

In weekendul 22 si 23 august, iubitorii de muzica clasica se pot bucura de seria de concerte sustinute in aer liber din cadrul Stagiunii Seri de Opera Estivale. Accesul la concerte se va face cu minimum o ora.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1901 seconds )